Шмекера търси секс в Дупница

Ивайло Захариев изненада публиката в Дупнишкия театър „Невена Коканова", отправяйки сексоферти към своя колежка. „Дошъл съм да те чу*ам", обърна се без свян Шмекера от „Под прикритие" към актрисата Василка Сумева. Тя пък му се усмихна чаровно, облечена само с черно сатенено бельо и жартиери, пише "Монитор".Пиперливата сценка беше част от спектакъла „Афера в хотел „Уестминстър" на режисьора Валентин Балабанов. 500-те човека в салона явно приеха думите на Ивайло Захариев за чиста монета и зачакаха да ощастливи колежката си.

В същия момент обаче токът в театъра изненадващо спря. Народът прие постъпката на енергото като дълбоко антикултурна и почна да недоволства. „Това само в България може да се случи", коментираха зрителите. Те гадаеха дали Иво е изпълнил „заканата си" към Василка.

Ивайло Захариев влиза в образа на личен секретар на министър. Славчо Пеев играе управителя на хотел „Уестминстър". Той решава, че героите на Иван Иванов и Ивайло Калоянчев са гейове, защото на два пъти ги заварва прегърнати. Трите актриси в спектакъла - Василка Сумева, Виктория Анева и Мария Миради, по време на цялото действие се разхождат само по бельо, защото играят проститутки, които отчаяно търсят платежоспособна клиентела.

Провокативната пиеса на Дупнишкия театър предизвика гореща дискусия във Facebook. Актьорът Атанас Атанасов публикува на страницата си линк към статия на излизащия в Югозападна България вестник „Вяра", посветена на творбата. Отдолу той написа: „Поздрав за г-н Рашидов, САБ, бившата и бъдещата комисия по култура в НС и всички, които на крака аплодират подобни култови спектакли". Самият Иво Захариев се оправда, че статията не е хванала истинския смисъл на спектакъла.

Станете почитател на Класа