Дневен хороскоп - 4 декември

ОВЕН 21.03 - 20.04

Днес ще изобилствате от градивни идеи - как да се справите с всички си проблеми, но ще зависите от подходящите и правилните хора, а това до известна степен ще ви насочи към актуални размисли! Колкото и да не искате да се поддавате на влияние, ще трябва да сте търпими и толерантни към другите, като избегнете конфликтите. Обърнете внимание на половинката си и изяснете проблемите помежду ви.

ТЕЛЕЦ 21.04 - 21.05

През днешния ден и организацията ви на задачите, повечето от вас ще се чувстват преуморени. Постарайте се да запазите нещата в рамките на добрия тон, тъй като раздразненията с нищо няма да ги подобрят. Търсете диалог на комуникация и не определяйте виновни, а се насочете към изход от положението. Дарете на близките си внимание и обич.

БЛИЗНАЦИ 22.05 - 21.06

Днес контролирайте амбициите си. В работата сте се насочили доста неща да свършите, а мислите ви витаят из романтичната сфера на любовните взаимоотношения. Добре е да не вземате прибързани решения, следвайки днешния ден е твърде възможно да се заблудите и да отидете в погрешна посока. Отделете време да анализирате чувствата и постъпките си спрямо другите, като не забравяте и вътрешната си самокритика.

РАК 22.06 - 23.07

Днешния ден предлага отлични позиции в професионално и материално отношение. Бъдете смели и решителни, неотстъпчиви от плановете си. Много от ситуациите ви напоследък, имат за съдбовна задача да ви напомнят за актуална промяна на мислите и действията. Възможни са проблеми с близки по финансов въпрос. Инициативата е във ваши ръце и не бива да оставяте на времето да реши.

ЛЪВ 23.07 – 23.08

През този ден ще се наложи да преобразувате голяма част от позициите си, с цел насочена към промяна в делата! Ще ви се стори, че върху вас се е изсипала цялата отговорност, но това е само временно положение. Организирайте добре задачите си и не отказвайте колективната помощ. Не отхвърляйте възможноста да разговаряте с партньора си по много въпроси,наложени от обстоятелствата на последък.

ДЕВА 24.08 – 23.09

За повечето, деня ще протече нормално и с необходимата хармония, особено ако не спорите за тривиални проблеми с близките си! Обсъждането на финансови проблеми, също е излишно! Опитайте да сте сърдечни и мили с хората от обкръжението, дори нещо много да ви дразни, обърнете нещата на шега. Изслушвайте с подкрепа партньора си и не бързайте със заключенията!

ВЕЗНИ 24.09 - 23.10

Днес бъдете делови и експедитивни на работното място. Не прекалявайте с исканията, търсете компромисни варианти и не се карайте с никого. Спазвайте личните си принципи и не се предоверявайте. Ще съумеете да постигнете напредък в предпочетените направления и контрола на ангажиментите ви е налице. Бъдете по-големи оптимисти и извличайте ползи от всичко.Борете се и отстоявайте своите позиции си.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Показвате брилянтни познания в областта, в която сте силни.Опитайте да сдържате чувствата си и да не изисквате прекалено много от заобикалящите ви! Желанието ви да контролирате всичко, което се случва е неблагоприятен вариант за обемна умора, тъй като и сами знаете, че няма идеални хора. Препоръчително е да намерите алтернативен подход за комуникация и много деликатно да посочите грешните ситуации.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Не се стремите на всяка цена да се оказвате прави. Обстоятелствата сами налагат толерантност, търпение и приложимо разбиране към околните. За много от вас, завоюваните параметри на труд и всеотдайна реакция ще са безспорните козове, дори досега никой не ви ги е раздавал! Опитайте да се държите така, сякаш вече ги имате и резултатите няма да закъснеят. Бъдете позитивни, отзивчиви и приемни на новите идеи.

КОЗИРОГ 22.12 - 20.01

Днес личната ви активност привлича хора и обстоятелства, способни да улеснят личния ви избор и реализацията на важна за вас дейност. Не се обвинявайте за ситуации, независещи от вас. Някои ще постигнат впечатляващи резултати в работата си. Препоръчително е, само да завършите започнати ангажименти. Не пренебрегвайте общуването с нови хора,то може да разкрие интересни възможности.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 20.02

Една голяма част от вас днес ще научат интересна новина или случващо се събитие, които да повлияят позитивно към настоящите очаквани планове! Не е изключено нови перспективи да изместят подредените за деня задачи. Възможно е влезете в противоречие с близък човек.Характерното е изменение в общуването ви с някои хора, изяснете го навреме с деликатност и подход. Следвайте принципите в любовта си!

РИБИ 20.02 - 20.03

Днес обърнете внимание на работата си. Пазете се от спонтанни емоции, особено ако не сте сигурни в посоката. Възможността за участие в обществени събития и семейни събирания на база битови проблеми изискват от вас акцентно внимание и предпазлив подход. Силната ви, неотстъпчива воля помага да постигнете успех във всичко, с което се заемете.

Станете почитател на Класа