Дневен хороскоп - 11 ноември

ОВЕН 21.03 - 20.04
Решимостта ви да сте повече взискателни през днешния ден, може само да провери вродените ви ръководни качества. Около вас е заформено служебно напрежение, с варианти на скандал, ала разумната ви дистанция показва, че сте над нещата. Не бива да пренасяте в дома си проблемите от работата. Внимавайте на кого-какво обещавате, за да не ви обвинят в неспазване на принципи.
TЕЛЕЦ 21.04 - 21.05
Необичайно за много от вас, днес ще имат доста поводи за размисли и ще се впуснат в минали преживявания, с оглед извличане на поуки. Предпазвайте се от прекалено натоварване и опитайте да контролирате емоционалния си статус! Част от вас ще станат свидетели на спорни моменти в работата, ала не се препоръчва участие в тях или даване на мнения. Опитайте да подхождате с разбиране и деликатност на работното място.
БЛИЗНАЦИ 22. 05 - 21. 06
Точно днес не бъдете срамежливи и мнителни, ли пък необнадеждени, това само ще ви навреди?! Съществуват регистрация на опити да ви подчинят на волята си и да ви диктуват условия, които едно, че са непонятни и друго, леко казано нахални! Веро­ятно отлагате взимането на решения, затова избягвайте отговорните ангажименти и намерете поводи за реални аргументи. Поглезете се с покупка и отделете време за развлечения и разходки!
РАК 22. 06 - 23. 07
През този ден, вие сами не се разбирате и сте сложна система от емоционални противоречия. Не бива да се отнася­те лекомислено към възникналите подозрения, относно порядъчността на избраника. Възможна е чувствена потиснатост и разсеяност. Някои ще бъдат уязвими буквално във всички сфери на живота си и са в посока да изгубят позиции в любовта. Избягвайте прекомерното натоварване с различни, непосилни ангажименти!
ЛЪВ-23.07 – 23.08
Дневните ситуации изискват повече наблюдение и преди всичко съобразяване с реалната действителност! Няма да важат отлагането на задачите, по - скоро овладейте зависимостта си от някои псевдо колеги и пренасочете активността си! Не се оставайте да ви въвличат в съмнителни дела. Денят е благоприятен за любовните ви отношения и стабилизиране на връзката.
ДЕВА 24.08 – 23.09
Настроението ви днес е преднамерено усложнено, поради размисли от битово и работно естество. Интуитивно мислите, че днес се е стоварила цялата отговорност за навременно справяне. Опитайте се градивно да разсеете песимизма си, и подредете значимите от второстепенните дела. В подходящия момент ще се появи приятелска помощ, чиято влиятелна сила ще свали товара от плещите ви!
ВЕЗНИ-24.09-23.10
Постарайте се да не проявявате излишна мнителност към човек от прякото ви обкръжение, освен ако не същестуват основателни причини за това. Днес се пазете да не предприемате ходове, които могат да застрашат деловата, материалната и личната ви сигурност. Макар да сте от хората, които защитават собственото си мнение пред останалите, днес ще сте доста толерантни и настроени да изслушате и страничната гледна точка.
СКОРПИОН 24.10 – 22.11
Днешната енергия ви кара да бъдете нащрек, относно тривиални проблеми. Не се претоварвайте с решенията, защото тяхното оправяне е несъвместимо с плануваните възможности. Здравето ви е нестабилно и това влияе на чувствата и делата. Една голяма част от вас, днес за зависими от ревност, но бързо ще я разсеете. Търпението е вашата сигурна стратегия. Обгрижете любимия човек.
СТРЕЛЕЦ 23.11- 21.12
Денят е творчески и изпълнен с положителни емоции за нещо отдавна започнато. Колкото и проблеми да отчитате през деня, за съжаление не сте в работна кондиция, за да ги придвижите напред. Контактувайте с точните хора, които ви разбират и подкрепят. Преразгледайте работата си и вземете решения за предоговорени отношения. Не са препоръчителни спорове, а внимателна дипломатичност.
КОЗИРОГ 22.12 - 20.01
Следвайте себе си и се посветете в работните си задължения, защото ще имате поводи за овации и удовлетвореност. Отнесете се спокойно към претенциите на околните, за да не си създавате излишно тревоги или да се наказвате заради чуждите грешки. По отношение на своите планове има върху какво да мислите, за да отстраните пропуските си и станете по - уверени в действията си.
ВОДОЛЕЙ 21.01 – 20.02
Направете необходимото да се освободите се от натрупаното до момента напрежение. Старайте се внимателно да обмисляте ходовете си в професионалната сфера. Не бързайте да давате оценка на работата на приближените до вас хора, защото обстоятелствата може коренно да се променят. Следвайки дневните си инициации и всички раздразнения заменете с повече отдаденост, хъс и оптимизъм в отношенията.
РИБИ 20.02 - 20.03
Денят ще е успешен за работа по всякакви интересуващи ви въпроси, дори има изгледи за служебна похвала или финансово поощрение. От вас се очаква всеотдайно внимание и повишена загриженост, но не давайте излишни обещания и не прибързвайте с делата си. Не сменяйте често настроенията си, защото това няма да помогне за хармонията и разбирателството с половинката ви.

Станете почитател на Класа