Дневен хороскоп - 29 септември

ОВЕН 21.03 - 20.04
Няма да имате никакви проблеми, ако сте акцентирали на собствените си организационни планове. Мислите ви се реят към екзотични идеи и някои от вас най-накрая ще се решат да осъществят една своя мечта. Действайте съвестно и принципно към контактите, не преигравайте отношения! Важното е да не сте сантиментални или да разсейвате координацията на енергията си. Позволете и на другите да се грижат за вас - ще разберете колко много ви ценят.

ТЕЛЕЦ 21.04 - 21.05
Днес вземете инициативите във ваши ръце и не чакайте. Контролирайте посоката на приоритетите си. Важно е да не отлагани задълженията си. Внимавайте с околното общуване, понякога е добре да премълчите някой неща. През този ден дайте уверение и подкрепа на половинката си, изяснете общ проблем, намерете алтернативи и се отдайте на релакс.

БЛИЗНАЦИ 22.05 - 21.06
Препоръчително е да внимавате с кого контактувате и какво му доверявате, не се предоверявайте. Доверете се на интуицията и така ще се справяте по-лесно с работните си ангажименти. Разпределете задачите си добре, ако искате времето да ви стигне и да ви остане повече време за с приятели и близки. Опитайте чрез позитивна настройка да балансирате настроението и да се поглезите с любимо занимание.
РАК 22.06 - 23.07
Денят е хубав, с много значими за вас стойностни моменти, тъй като излъчвате любов. Обърнете внимание на своите най-близки хора, попитайте ги от какво имат нужда, като им дарите истинската си обич и подкрепа. Подхождайте към ситуациите с определена конкретност и не дразнете партньора си с излишна ревност, нека разговорите ви бъдат градивни, всеотдайни и покажете загриженост.

ЛЪВ 23.07 – 23.08
Днес околните ще се опитат да ви наложат нови идеи и това леко ще смути мотивацията към делата ви. Повечето от вас са настроени за доказана победа пред себе си и то предимно в опитността да владеете положението, а това ще е отличен стимул. Бързо ще се ориентирате и в любовта, където ще си изясните доскорошните съмнения. Моментът е подходящ за всякакви инициативи, така че се възползвайте.

ДЕВА 24.08 – 23.09
Много от вас ще почувстват щастието и радостта от близките си комуникации и затова отделете време за любимия човек. Половинката ви помага с подходящи съвети и пред погледа ви се открива друг свят на мечтани възможности. Днес бъдете предпазливи в делата си и не поемайте ангажименти от непознати или от непроверени хора. Нека новата седмица ви носи удоволствие, а не преумора от ангажименти.
ВЕЗНИ 24.09 - 23.10
Денят ви предлага отстояване на принципи, лекота в изпълнение на задачите и грижовно отношение към близките. Придържайте се към научените съдбовни уроци,осмисляйте скорошните планове и не давайте повод за странични коментари от заобикалящите. Изяснете очакванията във връзката си, стимулирайте любовта си и се погрижете да споделите чувствата си .

СКОРПИОН 24.10 – 22.11
Някои от представителите, напълно лоялно ще се откажат от привилегиите си да бъдат специални, но вие сте си го заслужили. Днес късмета ще е на ваша страна. Има поводи да изглеждате превъзходно. Може би ще се наложи да използвате целият си потенциал от способности, организаторски талант и добросъвестност за приключване на важна за бъдещето ви сделка.Забавлявайте се и бъдете уверени в любовта - тя ви се случва.

СТРЕЛЕЦ 23.11 - 21.12

Ще имате повод да се замислите дали можете да разчитате на хора от обкръжението си, и те биха ли направили същото за вас. Благодарение на стремителната ви убеденост, дневните ангажименти ще протичат успешно. Определени от вас ще успеят да постигнат напредък, както на работното място, така и в личните си отношения, благодарение на добре обмислени действия. Опитайте да поговорите открито с близките си и заедно да решите проблемите.

КОЗИРОГ 22.12 - 20.01
Добре обмисляйте контактите си, поради усложнения при общуването с определени личности - бъдете открити и целенасочени в желанията си. Работете целенасочено и спазвайте принципните си правила. Възможно е вашето въображение, кипяща енергия и стремеж към новото да ви принудят да се заемете с дългосрочни планове, което е прекрасно.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 20.02
През днешния ден внимавайтете с дневните предизвикателства,които сами поставяте пред себе си. Мислете с концентрация в работата си и се дистанцирайте от пререкания. Не е изключено да успее­те да промените хода на обстоятелствата във ваша полза. Ден за срещи с добри приятели, обмяна на мнения и препоръки. Ако не загубите решителността си в действията, ще имате успех в дневните начинания. Вечерта прекайте с половинката си и я/го изненадайте.

РИБИ 20.02 - 20.03
Опитайте се да мобилизирате силите си към този изпълнен с усмивки ден. Ще разберете за всеобщо признание, а то ще ви накара да се почувствате специални в делата си. Сега е ваш ред да спечелите от добре организираните планове и заедно с идеите си доказвате, че нещата могат да се случват и по друг по-добър начин. Днес не е препоръчително да спорите, а единствено и само да се следвате неотстъпно.

Станете почитател на Класа