Дневен хороскоп - 27 септември

ОВЕН 21. 03 - 20. 04
Днес бъдете предвидливи, не се заемайте с нищо съществено и противоречиво на плановете ви. Вашето обкръжение не ви разбира, но се вслушвайте поне в съветите на близките си, а решенията вземайте сами. Положението бързо ще се промени към удовлетворяващо за вас. Не подтискайте любовта си, следвайте я!

ТЕЛЕЦ 21. 04 - 21. 05
Овладейте доминиращите емоции и ако трябва помислете къде поне малко да отдъхнете, за да концентрирате мислите си. Мнозина от вас ще имат желанието за трайно обвързване в любовта. Всичко е възможно, стига да го искате от сърце. Поглезете се с разходка и развлечения в приятна компания!
БЛИЗНАЦИ 22. 05 - 21. 06
Прекалената ви активност и настойчивост няма да се харесат на заобикалящите. Не действайте прибързано, а изчакайте тоюния момент, за да сте напълно сигурни и в самите себе си. Комуникативната ви позиция се нуждае от баланс: дарете си повече приятни развлечения и отделете повече време за себе си.
РАК 22. 06 - 23. 07
Бъдете съобразителни, подбирайте си за съюзници хора с всеотдайни намерения и макар че в момента ви съпътствува късмета, не забравяйте за предпазливостта. Овладейте емоциите си със скромност, сдържаност и много деликатност. Намалете изискванията си и не се впускайте самоинициативно в непроверени примамливи предложения.
ЛЪВ 23.07 – 23.08
Личните ви проекти се движат в желаната посока, с подходящи за целта хора. Постарайте се спокойно и самоовладяно да получавате удоволствията от живота, разчитайки на себе си. Ще можете да подобрите тонуса и самочувствието си, ако днес раздавате повече грижи и обич. Не са изключени появяването на неочаквани трудности по пътя към любовта.
ДЕВА 24.08 – 23.09
Днес, не взимайте прибързани решения и не давайте обемни обещания, които е възможно най - скоро да изпълните. Позабравен приятел ще ви окаже неоценима помощ и ще ви даде много привилни съвети по въпроси,на които отдавна търсите отговорите. Докажете любовта си към половинката като й/му направите приятна изненада.
ВЕЗНИ 24.09 - 23.10
Обмисляте добре да си починете, но не пренебрегвайте любимите си хора. Вдъхновението ви за романтика върви с пълна сила напред. Обвързаните ще се доверят на с интимна връзка, от която ще черпят подкрепа, за необвързаните предстои вечер изпълнена с много флиртове и забавление.
СКОРПИОН 24.10 – 22.11
Днес мислете позитивно, защото сте заобиколени от изненади и възможности за интересни събития.Ще си загубите времето, ако чакате някой да ви организира интересното прекарване. Бъдете активни и проявете инициатива към подбора на компания, дори да сте се решили на едно приятно семейно прекарване.
СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12
Мнозинството от вас ще поемат доста над предвидените ангажименти, а така могат да осуетят приоритетите си за деня. Сдържайте емоциите си и не давайте да се разбира компромисното ви отношение към ситуациите. По отношение на любовта, ще се стремите да владеете емоциите, но при всички случаи внимавайте с флиртовете.
КОЗИРОГ 22.12 - 20.01
Денят е динамичен, с предизвикателства, но и възможности за постигане на стремежа ви! Определени от вас ще се повлияят от случайно дочути интриги и без да проверят източника, ще се впуснат в спорове. При осъществяване на контакти с приятели или близки е добре да се владеете и да не влизате в конфликти. Вечерта любим човек ще ви изненада приятно .
ВОДОЛЕЙ 21.01 – 20.02
Денят ви е зареден с оптимизъм. Днес късмета е с вас , затова не изпускайте момента и обърнете внимание на приоритетите. Бъдете целеустремени и отделете повече време за себе си и за любимите хора. В дома ще се наложи да се справяте с голямо количество задачи. Не оставяйте нищо на случайността. Правилната нагласа ще се окаже изключително важна за вас
РИБИ 20.02 - 20.03
Днес ще ви се иска да контролирате всичко и всички. В стремежа си да решите наболял проблем или да достигнете до яснота относно справянето с него, не е изключено да сгрешите, ако не потърсите нечие съдействие. Като изход от ситуациите ще се наложи да направите важна преоценка на обстоятелства, с която променяте нагласата, подхода и някои от очакванията си.

Станете почитател на Класа