Дневен хороскоп - 22 септември

ОВЕН 21.03 - 20.04

Денят е разнообразен и динамичен! Разпределяйте разумно ангажиментите си, за да се справяте освен с текущите си отговорности и с тези, които изненадващо ще изникват пред вас. Отхвърлете суетата и всичко излишно, радвайте се на живота и бъдете милостиви. Съсредоточете се върху най-важното за вас и не си губете времето за ненужни неща.

ТЕЛЕЦ 21.04 - 21.05

Днес ще настъпят промени, които ще се окажат изключително полезни за вас. Въздържайте се да предприемате съмнителни финансови операции, тъй като късмета няма да ви е достатъчен. Обмисляйте всеки свой проект, идея или инициатива, дори и да разполагате с широката подкрепа на колеги и делови партньори. Изяснете позициите си в любовта. В случай че ви обхванат съмнения от ревност на всяка цена трябва да овладеете слабостите си.

БЛИЗНАЦИ 22.05 - 21.06

Благодарение на бързата адаптация и интуиция ще намирате верните решения,лесно и бързо.Имате енергия и подкрепа и без затруднения ще приключвате в срок задачите си. В любовта невъзможното ще стане реалност, ако покажете смелост Наслаждавайте се на малките награди, които съдбата ви дава, за да не пропуснете редица прекрасни мигове на наслада.

РАК 22. 06 - 23. 07

Днес не бъдете импулсивни. Преценявайте правилно обстоятелствата и след това действайте. Възможно е да откриете благоприятни условия за сключването на изгодни договори за сътрудничество, с които да подобрите цялостно резултатността на проектите, по които ще започвате работа. Давайте компетентните си съвети на хора, които могат да ги оценят по достойнство и имат своето влияние в областта, където вие имате конкретни интереси.

ЛЪВ-23.07 – 23.08

Този ден, много от вас ще бъдат изправени пред сериозно изпитание, тъй като не е изключено отговорностите в службата, дома ви и спрямо членовете на семейството ви значително да нараснат. Контролирайте нервите си и с повишено внимание предприемайте всякакви промени в личен план - може да бъдете изненадани от обстоятелства, които ще бъдат извън вашето влияние!

ДЕВА 24.08 – 23.09

Позитивите ще ви застигат по отношение на делата, както в работна обстановка така и спрямо лични инициации, които сами предприемате! Умението ви успешно да се интегрирате в социална среда ще ви помага да откриете полезни съмишленици. Проявете по-голям самоконтрол над чувствата и емоциите си, за да не нараните себе си и другите.

ВЕЗНИ 24.09 - 23.10

Доставяйте радост на обичаните от вас близки и роднини, без да скривате собствените си потребности! Възползвайте се от всяка предоставена ви възможност, за да докажете способности и умения. Не се страхувайте да извършите някои промени тъй като те ще ви донесат много повече ползи. Споделяйте професионалните и материалните си намерения с хора, които сте имали възможност да проверите от позицията на времето.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

На много от вас им се дава шанс за разширение на познания чрез допълнително обучение или придобиване на квалификация! Дипломатичният подход ще ви помогне да отчетете завидни резултати при воденето на преговори за сключване на споразумения и договори. Решителността ще бъде ваш приоритет, така че не я пренебрегвайте, дори към нея можете да прибавите и доза фантазия. Възможна е опция за екзотична дестинация с любим човек!

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Използвайте деня за пълноценно планиране и организиране на предстоящите си инициативи. Финансовото ви положение чувствително ще се подобри! Не си позволявайте да споделяте твърде много детайли от плановете си. Вслушвайте се в разума и в сърцето си и се доверете на собствените си възможности, за да се справите с колебанията и трудностите, ако такива се появят.

КОЗИРОГ 22.12 -20.01

Днес маловажните на пръв поглед въпроси могат да се превърнат в съществени, ако напълно ги пренебрегнете. Обмисляйки добре плановете си и без да рискувате излишно, пристъпете към изпълнение на проекти, за които сте подготвени. В края на деня ще ви се иска да направите нещо нетипично и иксцентрично, да избягате от всичко ежедневно и обикновено.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 20.02

Днес проявявайте повече самоконтрол. Повечето от вас са раздразнени от развита нелоялност от близък човек, считан за повече от приятел. Не допускате да попаднете в зависимост от конкретно обстоятелство в личен план, а обърнете внимание на важните неща за вас и се съобразете с цялостната равносметка на дневните задачи.

РИБИ 20.02 - 20.03

През днешния ден на мнозинството ще им се иска да предприемат много ангажименти наведнъж, за да се успокоят и олекотят плановете си. Разпределението на програмата ви ще доведе до нови амбиции и мотивации за един дългосрочно отлаган проект. В края на деня намерете време за релаксация и обърнете внимание на половинката си,като й/му направите приятна изненада.

Станете почитател на Класа