Дневен хороскоп - 21 септември

ОВЕН 21.03 - 20.04
Отдайте се на почивка и прекрайте деня с ваши приятели. Романтичните удоволствия са напълно заслужените ви моменти - да поглезите себе си. Нужна ви е изява и в любовната сфера. Докажете обичта си към любимите хора. Не спорете излишно, не вземайте крайни решения и не издребнявайте.
ТЕЛЕЦ 21.04 - 21.05
Днес свършете всичко, което е неотложно, а след това ще си отдъхнете, както трябва. Натоварени сте с не малко финансови задачи и това ви поставя в рискови ситуации на напрежение и спорове с близките. Позитивната кондиция в любовта ви дава положителен заряд и емоция за нещо значимо.

БЛИЗНАЦИ 22.05 - 21.06
Днес се контролирайте и не се дразнете от незначителни факти, особено, ако дневните ангажименти се окажат повече, въпреки почивния ден. Насочете своята енергия за благоустройство на дома си, а това, като цяло, би се отразило много добре на всичко. Не приемате чуждото мнение за водещо, преди да сте обмислили своето.
РАК 22.06 - 23.07
Предстои един успешен ден, свързан със значителни промени в личния ви живот, както и много приятни преживявания. Проявете повече твърдост и упоритост в домашната среда, преследвайте мечтите си. Днес сте скромни и дори свенливи, а това може напълно погрешно. Днес отделете повече време и за половинката си. Изненадайте я/го.
ЛЪВ 23.07 – 23.08
Денят е много благоприятен за приятелски компании. Вероятните разногласия с близките ще се дължат предимно на недоразумения . Ще ви се прииска да се усамотите и да преразгледате приоритетите си. Внимавайте с емоционалната си насоченост, която подсказва известна заблуда в любовта!

ДЕВА 24.08 – 23.09
Вероятно сте решили да бъдете перфекционисти и имате доста битови задачи. Не се стеснявайте да обсъдите с близките си ако нещо ви притеснява, те са хората, които ще ви дадат най-правилния и безкористен съвет. Просто не трупайте отрицателни емоции, това вреди само на вас .

ВЕЗНИ 24.09 - 23.10
Днес бъдете себе си не се поддавайте на непоискани съвети и препоръки, поради предупрежденията за манипулативни действия и добре скроени подмолни прояви! Днес не се притеснявайте да разчитате на помощта на вашия любим човек. Вечерта се отдайте на релакс .
СКОРПИОН 24.10 – 22.11
Днес сред обкръжението ви ще има хора, които няма да ви разберат, а други ще се направят на подкрепящи ви и всъщност няма да са. Бъдете съобразителни с действителността и по никакъв начин не доминирайте с мнение или пък спорове! По-съществено ще е отношението ви към половинката, при което просто поставете ултиматум за изясняване на взаимните очаквания.
СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12
Днес ще имате настроение - чувствувате се доста разкрепостени и ще флиртувате без задръжки. Където и да се намирате, за вас едва ли ще важат принципи и правила, напротив - сами сте си определили момента за пълна почивка. Ще усетите вкуса на свободата чрез разходки и пазаруване.
КОЗИРОГ 22.12 - 20.01
Постарайте да придобиете умението гъвкаво да лавирате между хората и ситуациите, а по този начин ще можете да постигнете доста. Справяте се все по-добре със задълженията си, а към момента непрекъснато мислите за финансовите си интереси, като упоритостта ви дава резултати.През днешния ден ще разкривате много от заложбите си. Вечерта ви очаква приятна изненада.
ВОДОЛЕЙ 21.01 – 20.02
Днес е време да си изясните взаимоотношенията с половинката! Не се учудвайте, ако за пореден път се почувствувате неподкрепени и самотни. Понякога, изискванията ви не съвпадат с околната съпричастност и въпреки вашето толерантно отношение, се налага да се сблъскате с неодобрение и лъжи.

РИБИ 20.02 - 20.03

Днешният почивен ден ще е хармоничен, а неочаквано стечение на обстоятелствата, ще ви изненада приятно! Не се натоварвайте с излишни емоции и не преживявайте отново сърдечните си терзания. Напоследък шансовете в отношенията зависят от вас! Прояветете точност и предпазливост при вземането на решения. Вярвайте повече на вътрешното си чувство, че не всичко е загубено и скоро ще видите така желания успех.

Станете почитател на Класа