Дневен хороскоп - 2 август

ОВЕН 21. 03 - 20. 04
Бъдете целеустремени и изискващи от останалите?! Днес се заемете с подреждането на плановете си и не отстъпвайте пред наложителните задачи! Напрегнато ви е и дуалистично - подложени сте на сантиментални спомени, а това не ви помага? Имате силата и обаянието да привлечете съмишленици, като бъдещи партньори на ваша страна. Избягвайте упорството и нежеланието да разберете начина на живот и желанията на любимия си човек. Ако сте се решили на много важна и отговорна стъпка, помислите си дали си заслужава или ви е нужно още време?! Любовта, във всичките й форми се нуждае от доказателства! Съвет: Дарете обич и внимание на личност, заемаща значително място в мислите ви - запознанството с нея е бъдеще и никак не е случайно!

ТЕЛЕЦ 21. 04 - 21. 05
Размислите върху задълженията в професионалната сфера са дневните терзания, тъй като по всичко си личи, че промяната е пред прага ви и в много отношения зависи от вас?! Възможно е неудовлетворение от сивотата на ангажиментите, но те са наложителните неща, които не може да отлагате. Вероятно е вие да надценявате своите сили и възможности, все пак опитайте да завоювате протекциите на ярка и самоуверена личност. Дневните контакти са важни и би трябвало да са съпроводени от интереса ви, както и от принципите! Не пропускайте приятно гостуване, касаещо ваши интереси - там компанията ще е удовлетворяваща? Съвет: Когато стане дума за солидни финансови оферти, намерете повод да разсрочите поемането на ангажимент - има доста преценки?!

БЛИЗНАЦИ 22. 05 - 21. 06
Не се оставяйте на течението?! Задълбоченото ви мислене днес, ще достигне до актуални аспекти към колегиалните и личните отношения! Не прибързвайте само с крайните анализи! Някои събития в настоящем напомнят за предоверяването ви и липсващите мотиви, за да го правите! Семейните ще изясняват проблеми по задълженията си, а за необвързаните е възможно леко охладняване на чувствата. Постарайте се да привлечете на своя страна повече хора с ярка психологична нагласа, като в резултат на това ще осъзнаете някои от отговорите! Съвет: Някои дневни предизвикателства ще са с единствена цел за урок "как" да отстоявате принципите си, във ваша защита?!

РАК 22. 06 - 23. 07
Мнозинството от вас ще търсят спасителни поводи, за да може да аргументират странното си поведение напоследък?! Не надценявайте своята значимост, защото е възможно да нарушите баланса в отношенията с околните. Домът ви се нуждае от внимание и обновяване. Проявете повече въображение, понякога е нужно да се съсредоточите върху някои размествания и да помислите върху емоционалния си комфорт?! Финансовите ви проблеми ще се облекчат с недостатъчни постъпления - един знак, че е крайно време да промените позициите си, заедно с активността си в работата! Съвет: Не обръщайте внимание на дребните детайли - оптимистичното настроение е факт и в любовта и ще се почувствате поласкани от любим човек!

ЛЪВ 23.07 – 23.08
Не искайте повече, отколкото ви е дадено?! Днес сте мотивирани и старателни, с подчертан стил и визуална магнетичност! Предрешени да се проявите там, където много от околните биха ви завидели?! Денят е изключително благоприятен за личен успех на базата на доста старания и усилия, положени преди това. Внимавайте само да не поемете непосилен ангажимент към някой колега или близък, а после да се окаже, че се превръщате в жертва. Успехите ви, редом и с минималните неудачи са свързани с някои ваши предишни постъпки на прекалена отдаденост! Съвет: Опитайте да се цените с добри възможности за релакс, за останалото си има подходящо време!

ДЕВА 24.08 – 23.09
Не бързайте да покажете отдадени позитивни функции - ценете времето си и за себе си?! Постарайте се правилно да подредите задачите си и да прецените актуалната нужда от насочваща комуникация, а това е с цел да не разпилявате значимостта на контактите си?! Дневните спорове не са препоръчителни на никое ниво! Не е изключено мнозина от вас да възобновят любовните си отношения с тези, с които дълго време не са общували, но имайте си "едно наум"?! Възможни са усложнения във финансовата сфера и това налага подходящи реакции с точните хора, за подкрепа и помощ! Съвет: Постарайте към всяка мисъл и дума да прилагате Мъдрост и последователност!

ВЕЗНИ 24.09 - 23.10
За определени от вас, емоционалната умора заема значителни граници, дотам, че дори се нарушава общата ви кондиция?! Има фактори, влияещи на мислите ви и това дистанцира съсредоточеността над личната работа?! Днес за известно време може да ви се стори, че нямате нито сили, нито желание да промените нещо към по-добро, но не трябва да проявявате песимизъм. Ще има и благоприятни моменти, като например неочаквано обаждане с изгодна оферта. Само любовта и вродената ви приспособеност за деликатна комуникация ще повишат настроението към края на деня, ще се и презаредите с добри хора! Съвет: Препоръчително е днес да сте позитивни и усмихнати, за да сте над нещата!

СКОРПИОН 24.10 – 22.11
Не бива да пришпорвате ангажиментите си! Необходима е съществена преценка към дневното ви общуване? Понякога действате импулсивно и споделяте неща, които моментално могат да се използуват срещу вас?! Изключете доверителните отношения с непознати хора. Възможно е постигането на равновесие и чувство на увереност в делата ви, но затова подбирайте директните думи, поднесени на личности с идентичен на вашия интерес. Благодарение на усърдието и умението бързо да променяте и да контролирате обстоятелствата, днес победно ще се измъкнете от неблагоприятна финансова ситуация! Съвет: Малко са околните покрай вас, които ще разберат самоиронията ви - затова не се разкривайте!

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12
През този ден не бива да се самонавивате за неща, които нямат никакви реални доказателства, че са изречени или стартирани срещу вас?! Възможно е да не оценявате правилно фактите и да се чувствате обидени от напълно различни места, или да поставите усещанията си под "общ знаменател"! Не се надявайте на лишени от реален смисъл оферти, особено ако те са доверени на случаен принцип. Сега не е желателно за вас да се пренапрягате и оставете всичко да се случва според дневния ритъм. Ревизирайте актуалността на бюджета си. Надеждна опора, успокоение и защита е любимия ви човек! Съвет: Не пренебрегвайте интуицията си - чрез нея откривате доста водещи, акцентни моменти!

КОЗИРОГ 22.12 - 20.01
Днес сте ненадминати по отношение на амбициите си! Повечето от вас целенасочено ще преследват личните си контакти, като доминиращо влияние ще окажете над загадъчните нови приятелства?! С деликатна артистичност, ще изложите очакванията си и ще получите много удобна информация, така необходима за яснотата на стремежите ви. В любовните отношения се забелязва известен подем, но неочаквано предизвикателство ви заставя за известно време да забравите за сърдечните увлечения. Странно, ала във ваш интерес е да проявявате повече търпимост, а през това време да оформите акцентите! Съвет: Необходимо е да си припомните, че за някои желани неща е приложимо търпението?!

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 20.02
Опитайте по-деликатно общуване! Многото взискателност, претенции и изисквания, могат сериозно да навредят върху благоприятния за всичко ден?! Давайте постепенна насока към делата си и внимавайте с общите проекти?! Възможно е да ви се обидят, ако проявявате властно поведение, а точно сега имате нужда от подкрепа и то от верни съмишленици и приятели! За да предразположите към себе си любимия човек, трябва малко да се отпуснете и да не се опитвате да сдържате чувствата си. Погрижете се да научавате всяка нова информация, която близките ви не случайно укриват! Съвет: Изискани в намеренията си, намерете "място" и за дипломатичната си роля?!

РИБИ 20.02 - 20.03
Преразгледайте всичките си ангажименти и се съсредоточете над приоритетите,като не забравяте и за изискванията си! Много от вас възвръщат чувството си за хармония и в момента усещате непреодолимо желание да се отървете от крайностите. Възможно е "услужливо" да ви доверят задкулисни разговори и появяването на злепоставяща ви информация, затова се погрижете за репутацията си и бъдете предпазливи. Днес нямате никакво желание за спорове, а и без друго сте над нещата на дребните и евтини предизвикателства! Творческата ви енергия е ентусиазъм към любов в изобилие, но не бива и да се претоварвате! Съвет: Въпреки някои очаквани планове за уикенда, ако размислите - може би днес не е най-удобното време?!

Станете почитател на Класа