Дневен хороскоп - 17 април

ОВЕН 21.03 - 20.04

Девиз: "Не се страхувам да се следвам, защото се чувствам удовлетворено и мога да контролирам нещата!" Ще имате възможност да свършите доста набелязани задачи, доверявайки се на своите принципи и после удобно да се посветите на свободното си време! Срещате се с набелязаните хора и нещата се развиват във ваш интерес, но избягвайте да доверявате лични данни или събития от живота ви. Ако сте предпазливи, по друг начин ще ви оценят и не е изключено да договорите сделка?! Вълнуваща любовна вечер може да ви дари нов поглед!

ТЕЛЕЦ 21.04 - 21.05

Девиз: "Силата ми е да обичам - така проявявам най-доброто от себе си!" Дневните препятствия по посока планове, са преодолими благодарение на собствената ви и интуиция и защитна енергия! Конструктивното отношение към проблемите ви помага по-бързо и правилно да реализирате решенията си. Похвално мъдри сте, ала и мнението на околните е важно, колкото да хармонизирате близостта и преди всичко да не ги подразните. Празничното пазаруване ви презарежда, а разговор отдалече ви подкрепя с ползотворни идеи!

БЛИЗНАЦИ 22.05 - 21.06

Девиз: "Вселената ме дарява с благотворна енергия!" Доверете се на изпитаните методи в работата! Енергията ви е плодоносна, ако не се поддадете на близки провокации, които за съжаление днес не липсват?! От вас зависи да не обръщате внимание на доминиращи съвети или изкушения! Не бива и да се отдавате на стари емоции в любовен план, тъй като те ви връщат назад в развитието. Вълнуващо може да се окаже пътуване до познато място и градивна среща с любими хора, както и някои интересни празнични планове!

РАК 22.06 - 23.07

Девиз: "Приемам и давам любов - водещи са добрите ми намерения!" Обмисляйте добре ангажиментите си и ги съчетайте с празничните намерения?! Денят е доста емоционален, с вълнуващи спомени и поуки? Ако ви измъчват несподелени чувства, намерете начин да ги изразите, за да облекчите напрежението от съмнения и предимно страх от "какво ще е мнението" отсреща?! Станете приветливи, с изразена толерантност и зачитащи правото на собствен избор при околните. Не губете очарованието си, а действайте смело и преоткрийте загубеното в сърдечната си връзка - имате възможност!

ЛЪВ 23.07 – 23.08

Девиз: "Подобното привлича подобно и затова се мотивирам с най-позитивните си празнични идеи!" Мобилизирайте се, за да излъчите стил и обаяние - не давате повод за обсъждане! Ще ви заинтригува нова и нетипична за вас сфера?! Съобразете се с риска, на който може да ви подложи и внимавайте със страничната комуникация, особено при непознати хора? Предвождани сте от интуицията, но се нуждаете и от известна доза непоколебима твърдост и съобразяване с алтернативите. Вечерта предупреждава за спонтанни идеи?!

ДЕВА 24.08 – 23.09

Двиз: "Избирам да бъда проява на любовта и го постигам с прошка, търпение и смирение!" Проверявайте настоятелните оферти?! Възможно е да получите предложение за постепенно подобряване на финансовото състояние и това да ви усмихне, да си отдъхнете от напрежението, защото ви се отдава възможност за известна промяна на статуса?! Едни от вас ще се зарадват на интересен служебен ангажимент, а други ще се известят за жилищна промяна! Днес разточителното време е загуба на енергия. Помислете за артистичното си поведение и се презаредете със слънчеви емоции към предстоящите празници!

ВЕЗНИ 24.09 - 23.10

Девиз: "Използувам пълноценно и по най-добър начин моята съзидателна сила!" Пред вас е аналогия за нов момент в живота ви, резултат от дълго упорита ваша работа, която променя съзнанието и отношението към проблемите?! За някои е възможно намерение за нова връзка или смяна на досегашното положение, защо "не" и духовно-ескалативен път на мислене?! Ще акцентирате не върху собственото си мнение за себе си, а обективно и справедливо отдавате всекиму заслуженото, дори да пренебрегнете известни от миналото факти и събития. Изпълнени с любов, денят ви поощрява с красиви решения за празнични предпочитания!

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Девиз: "Енергията на моите фини мисли се движи в равномерен ритъм към действията!" Интересни идеи ще проблеснат в съзнанието ви, за които едва днес ще направите съпоставка с реалността, а това ще ви извиси над дребното и несъщественото?! Добрината на някои, достигаща до алтруистични намерения е доказателство за интелектуалните ви способности и няма да е изобщо трудно да превърнете враговете си в полезни личности, поискали изясняване на отношенията. Не споделяйте всички хрумвания, заради правото да съхраните душевните си блянове?! Ако ви поканят за празнични гостувания - добре преценете компанията?

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Девиз: "Сравнявам се само със себе си, защото всеки има житейска програма - тук и сега!" Познатите си дуалистични мисли обсъждайте и решавайте с останалите членове на семейството си, но не изпадайте в подробности?! Не бъдете толкова напористи, неотстъпващи при споровете или пък своенравни, а се съобразете с общата обективна посока на съответната комуникация. Загърбете старите проблеми и се постарайте да внедрите повече толерантност, като изслушате мнението на другата страна! Имате безспорен авторитет и добра опитност, доказани на лично ниво или от работа, а те ви помагат и в приятелската сфера. Задава се радост от близка празнична оферта!

КОЗИРОГ 22.12 -20.01

Девиз: "Прощавам си всеки път, когато егото ми се бунтува или иска да доминира!" Препоръчително е да сте смели, стилни и изискани в комуникациите! Вярвайте в себе си и в успеха, които сте си доказали с много търпение и любов, а и това е базата в устремените ви позиции! Работата ви е ползотворна, но не се разсейвайте от празничната неустоимост и не обещавайте невъзможни чудеса? Днес сте с изобилно зареждащи мотиви за конструктивни мисли и алтернативи за реализация на делата. Умеете много артистично да лидерствате и това е зачетено от околните заедно с претенциите си - достигате до общи правилни решения. Интересна е любовта, с противоречиви чувства и настроения - засега?!

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 20.02

Девиз: "Няма нищо непоправимо в отношенията ми - където трябва дарявям прошка и любов!" Не бива да се престаравате или да изпадайте в прекален самоанализ на действията си?! Днес, много от колебанията тръгват в правилната посока и сте почти за "завиждане"? Проявете принципност, когато трябва да решавате празнични оферти! Вашата благоразположеност, такт и приличие не трябва да са подвеждащи стимули към останалите - особено, когато сте необходими за дадена компания?! Крайно време е до помислите за себе си и за собственото право на мнения и решения - заслужавате го! Подарете си време за личен релакс и си организирайте щастливи моменти. Обърнете внимание и на позабравени приятели!

РИБИ 20.02 - 20.03

Девиз: "Приемам себе си и се обичам, защото знам, че това е моя съзнателен избор на решения!" Непредсказуеми сте до степен на тотална вяра в себе си - затова не загърбвайте заслужените моменти на радост и удовлетворение: те са ваши и ви принадлежат! Достатъчно сте доказали правото си за лични удоволствия - просто не допускайте манипулации от "услужливи" хора, които не познават душевната ви приказност! Добротата ви е алтруистична, но за вас това е благодеяние пред останалите? Сега вие сте на "ход" и то с празнични мисли - разбира се, не може да ви се отрече, че бихте искали хармонията и любовта да определят изисканата ви Същност! Някои ще обсъдят солидни ангажименти!

Станете почитател на Класа