Елена Йончева с репортаж от Украйна, Радан Кънев за бъдещето на обединената десница

Бившият председател на Народното събрание Георги пирински ще е специален гост в „Оригиналът” днес в 19:30 ч. по TV7. В публицистичния блок той ще коментира политическите и обществени събития през изминаващата 2013 година, управлението на кабинета „Орешарски” и изпълнението на предизборните обещания.
От Пирински зрителите ще чуят и прогноза за предстоящите евроизбори, както и възможността догодина да има вот „две в едно”.
За реформаторите и бъдещето на обединената десница водещият Иван Гарелов ще разговаря с Радан Кънев, а защо е мрачен Бойко Борисов ще чуем в коментар на Наделина Анева.

Завърналата се от Украйна Елена Йончева пък ще представи на зрителите подробен репортаж и разкази от преживяното в Киев. Опитната журналистка ще потопи зрителите на TV7 в епицентъра на конфликта и ще покаже автентичната картина на случващото се по улиците на разбунтувалата се столица.
За да подплати експертността на коментарите, на живо в студиото на „Оригиналът” ще е Петър Волгин.
„Оригиналът” отново ще заложи на рубриката „Българан”, в която с видеокарикатура ще бъде представена актуална тема, а 100-те лидери на общественото мнение ще оценяват политическите тенденции у нас.
Не пропускайте "Оригиналът" тази вечер от 19:30 до 21:00 часа само по TV7.



Станете почитател на Класа