Касапница в епизод 11 на "Дървото на живота"

Божура и Геолога все по-нетърпеливо чертаят планове за общо бъдеще, нетърпеливи да избягат в далечната Америка. Но преди да могат да бъдат истински щастливи, съдбата отново ще се намеси. Този път, може би, фатално за не един и двама от героите на сагата.
Екатерина и Христо успяват да се установяват в тайна квартира във Виена, където да развиват конспиративна дейност. Двамата организират среща, в която Христо предлага съюз между комунистите и ВМРО. На срещата, заедно с генерал Протогеров и Тодор Александров, пристига и Йордан Вълчев. Христо се опитва с всякакви средства да притисне ВМРО да приемат предложения от комунистите съюз. Дали настойчивите му действия, обаче, няма да предизвикват обратна реакция. А нова среща с Протогеров и Александров е планирана да се осъществи в България…
Епизод 11, Сезон 2, „Дървото на живота: Яростта на унизените“, неделя, 21:00!
Деветото издание „Българските следи“ с водещ Иван Стаменов тази неделя, 15:30 ще тръгне по следите на българския фолклор с проф. д-р Георг Краев. В рубриката „Моето дърво на живота“ спомените си ще сподели талантливият творец Милена Фучеджиева. В „Изгубеният ХХ век“ ни потапя проф. Андрей Пантев.

Станете почитател на Класа