Ексклузивно интервю с Ричард Куест за NEWS7

На 18 ноември от 19:00 часа, информационният канал NEWS7 ще представи своето най-ново и единствено по рода си за българския ефир предаване със съдържание от международния обмен на световния телевизионен лидер CNN.
Дебютът на “Световни новини със CNN“ несъмнено ще провокира зрителите с ексклузивно интервю, направено от лицето на централната новинарска емисия на NEWS7 Валентина Войкова. Тя е първият български журналист, допуснат до икономическия експерт със световна популярност Ричард Куест, по време на посещението й в CNN. Директно от студиото си в New York, най-голямата звезда на CNN коментира специално за NEWS7 темата за световната икономика днес и описва икономическата ситуация в Източна Европа в типичния си провокативен стил.
Всеки ден “Световни новини със CNN” в рамките на 30 минути ще представя основните теми и събития от деня, водещите политически новини, икономически анализи, любопитни теми и хроники от света на шоубизнеса, които попадат в международния обмен.
Водещи на “Световни новини със CNN” ще са Анатоли Стайков и Пламен Пеев, които ежедневно ще дават своя професионален коментaр и анализ на ексклузивното съдържание от CNN и ще защитават значимостта на международните новини и нуждата от информация за глобалните процеси, на които не се отделя достатъчно внимание. Водещите ще представят световни новини с ексклузивно съдържание от най-горещите точки, както и кореспонденции от огромния ресурс на CNN.
Част рубриките, които ще присъстват в предаването са: „Светът отблизо”, „Световна икономика”, „Светът в криза”, „Светът на науката”, „Светът на спорта” и др.
Предаването ще представя най-актуалните, интересни и завладяващи истории, интервюта с различни личности, новини и любопитна информация. Най-големият афилиейт на световния телевизионен лидер в Източна Европа NEWS7 всекидневно ще информира своята аудитория с най-доброто CNN съдържание, но с български коментар и анализ.

Гледайте “Световни новини със CNN” всеки ден от 19:00ч. само по NEWS7, информационният канал на България.

За водещите на предаването:
Анатоли Стайков ръководи международния отдел на NEWS7. Той следи с особен интерес процесите в световната политика и събитията по взривоопасните точки на планетата.
Пламен Пеев е ново лице в екипа на NEWS7, все още студент по журналистика и медии във ФЖМК на СУ "Св. Климент Охридски". Има повече от 2 години опит като репортер и водещ в икономическата телевизия Bulgaria On Air.


Станете почитател на Класа