БНТ и УНИЦЕФ заедно в „Мисия: всяко дете”

Галаконцертът „Мисия: всяко дете” ще бъде кулминацията на съвместната кампания на УНИЦЕФ и Българската национална телевизия в подкрепа на семействата при отглеждането на малките деца. Той ще се състои на 23 ноември от 20:30 часа в Националната опера и балет и ще бъде предаван пряко по БНТ.
Кампанията стартира миналия месец със серия от репортажи и дискусии за това, какви проблеми срещат родителите при отглеждането на децата си и от какви насоки и професионална помощ се нуждаят семействата с малки деца.
Водещи на концерта са Ирен Леви от „Малки истории” и Георги Любенов от „Денят започва...в неделя”, а благотворителното събитие ще подкрепят някои от най-известните родни звезди от музикалната сцена. Сред тях са Орлин Павлов, дует Ритон, Бон-бон, Анелия, Кичка Бодурова, Десислава, Тома, Поли Генова, Графа, Невена Цонева, Нели Рангелова, Вики Терзийска и Десо, Михаела Филева, Deep Zone, Скилър и Лилана, Venzy и други.
В последните 3 години по проект „Семейство за всяко дете”, чрез трите Семейни центъра и Център за майчино и детско здраве, УНИЦЕФ работи в област Шумен и все повече семейства в нужда получават подкрепа в грижата за децата си. С набраните средства от концерта УНИЦЕФ ще подпомогне създаването на услуги, които ще подкрепят семействата на малки деца в повече области в страната.
Всеки, който иска да стане част от мисията, може да закупи билет на www.eventim.bg.

Станете почитател на Класа