Бионсе разговаря с Опра

На 28 октомври дългоочакваната и обичана американска водеща Опра Уинфри ще се появи по ТLC, за да срещне българските зрители с едни от най-големите звезди в световен мащаб.
Предаването ”Опра разговаря с..” ще стартира от 21:00 часа на 28 октомври. То се характеризира с лични и задълбочени интервюта с най-известните и успешни лица в света: Бионсе, Джей Зи, Стивън Спилбърг, Даниъл Дей-Луис, Сали Фийлд, Джъстин Бийбър, Ъшър, Келси Грамър и Риана, както и Кейти Холмс, която дава първото си интервю след раздялата й с Том Круз.
Още в първи епизод на предаването Опра сяда заедно със световната звезда, мултиплатинена и 17-кратна носителка на Грами, Бионсе, в Ню Йорк, за да разговарят за документалния й филм „Животът е една мечта”. И още: Бионсе ще сподели и подробности около дъщеря си Блу Айви; ще разкаже какъв е Джей Зи като съпруг и баща; както и за трагичния й спонтанен аборт. Зрителите ще разберет още и защо Бионсе позволи на баща си, Матю Ноус, да стане новият й мениджър и какво я очаква в бъдеще – в личен и професионален план.
Поредицата ще покаже още Опра в дома на Риана на остров Барбадос, където ще проведе изключително откровен разговор със суперзвездата за нейната кариера. С носителите на Оскар Стивън Спилбърг, Даниъл Дей-Луис и Сали Фийлд водещата ще обсъди съвместния им филм „Линкълн“. Опра ще се срещне още със Стивън в студиото „Дриймуъркс“ в Лос Анжелис, в същата сграда, в която тя за първи път се явява на прослушване за ролята си в „Пурпурен цвят“.


Веднага след това в 22:00 часа зрителите ще могат да гледат „Опра представя: Майсторски клас”. Поредицата разказва нечувани досега истории. Главните действащи лица са подбрани от Опра Уинфри заради уникалното влияние, което оказват върху света. В задушевна обстановка те ще споделят с над най-важните уроци, които са научили, и ще разкажат за своите възходи, падения, разочарования и сърдечни мъки.
В първи епизод водещата ще ни запознае с прямия и непосредствен Джей Зи, който споделя за своя необичаен възход от тежкия живот в Бруклин до върха на световната слава и за уроците, които е научил от живота. Той ще си спомни си за провалите, лекуващата сила на хип-хопа и моментът, в който се е сдобрил с баща си преди да почине. Джей Зи ще разкрие още пред българските зрители своите ценности и защо да знаеш собствената си истина стои в основата на всички хубави моменти.
В следващите епизоди ще видим отблизо и Д-р Кондолиза Райс, която разказва как нейният произход, идеали и начин на мислене са я превърнали в исторически значима личност. И още: Известният съдия Саймън Кауъл хвърля критичен поглед към собствения си живот и споделя на какво се е научил от отхвърлянето, провала и от огромния си успех. Поетесата и писателка Мая Анджелоу използва външния си вид, за да проучи тайните на творческия процес, силата на думите и начина, по който любовта освобождава всички нас.



През ноември пък TLC ще придаде нов емоционален заряд на неделните сутрини с предаването на Опра “Неделни разговори за душата” - вдъхновяващ програмен блок, който цели да провокира мисленето на зрителите, като им помогне да отворят очите си за дълбоката връзка със света около тях.

„Стартирането на програмния блок OWN е изключително вълнуващ за нас и бележи ключов момент в инвестирането ни в ТLC”, споделя Пол Уелинг, програмен старши вицепрезидент, Discovery Networks CEEMEA. “Надяваме се да надградим успеха на NEXT CHAPTER и гости като Джъстин Бийбър и Ланс Армстронг, предлагайки различно, развлекателно и вдъхновяващо съдържание по начин, който единствено Опра е способна да представи”.

„Опра е силно въодушевена от въвеждането на ОWN в Централна и Източна Европа”, каза Ерик Логан, президент на OWN. “Това е вълнуващ момент за телевизионната мрежа, която продължава да расте и да се развива в световен мащаб”.

TLC е един от най-популярните телевизионни канали в САЩ, насочен към жените. Каналът достига до над 99 милиона домакинства в Щатите и понастоящем е сред топ 10-те телевизионни канала, насочени към женската аудитория във всички изследвани демографски групи (жени между 25 и 54 години, жени между 18 и 49 години, жени между 18 и 34 години). Програмата на TLC включва предавания с лайфстайл насоченост, както и обхваща теми като кариерно развитие, готвене, заобикалящата ни среда, грижа за децата, подобрения в дома и завладяващи човешки истории.

Станете почитател на Класа