Предприемачът Боян Бенев ще води неделното предаване на БНТ заедно с Андрей Захариев и Мария Силвестър

Мистериозният нов водещ на предаването на БНТ1 „Н3DЕЛЯ Х3” ще дебютира на екран тази неделя. Броени дни след като екипът на неделния развлекателен блок обяви новината за свежото попълнение, Боян Бенев ще се представи на зрителите като водещ заедно с Андрей Захариев и Мария Силвестър.
Бенев е ново лице за телевизионния екран, но е познат в средите на младите и успели българи зад граница. Той е учил, работил и печелил редица награди за млад предприемач в Англия. Интересите му се разпростират в най-различни области – бизнес, мениджмънт, маркетинг, образование, музикален мениджмънт. По думите му, той ще представи една друга България – на активните, мислещи и дейни хора, ще откъсне зрителя от злободневните проблеми и ще покаже, че в България има много позитивни, светли и добри примери.
Привличането на Бенев в екипа на „Н3DЕЛЯ Х3” е част от промените в третия сезон на неделното предаване на БНТ. То вече ще има структура, която не го разделя на три обособени части, а залага на редуването на теми, гости, видеоматериали и рубрики, за да го направи още по-динамично.
Вторият водещ в „Н3DЕЛЯ Х3” - Андрей Захариев, ще продължи да търси събитията зад новините, да анализира горещите теми от друга гледна точка, да кани гости, които да дискутират и сблъскват мненията си. Интересите на Андрей Захариев са предимно в политическата сфера, като той няма да пропуска и социалните проблеми.
Мария Силвестър също остава част от екипа на „Н3DЕЛЯ Х3” и ще продължи да залага на нетрадиционната гледна точка към живота на обикновените хора. Да търси и намира истории и герои от цялата страна, за чието съществуване не подозираме.

Гледайте „Н3DЕЛЯ Х3” всяка неделя от 12:30 до 15:30 часа по БНТ 1 и БНТ Свят.

Станете почитател на Класа