Радио София става на 6 години

На шестия си рожден ден – 17 септември, Радио София на БНР ще празнува отново с верните си слушатели.
Празникът ще започне под мотото „Засади дърво, за да бъде столицата ни по-зелена!“ Акцията по залесяването ще започне в 11:00 часа от централния площад в кв. Курило. Екипът ще засади над 50 широколистни дръвчета. Кампанията на Радио София е организирана съвместно с район "Нови Искър" на Столична община.
На празника си Радио София ще излъчи в ефир специалния формат ”Сподели София”. Столична община даде своето съгласие слогонът, избран за кандидатурата на София за европейска столица през 2019 г., да бъде мото на празничната програма на радиото, с която ще бъде отбелязан и Деня на столицата. Гости в предаването ще бъдат отличниците на града, номинирани след вота на столичани в анкета на Радио София. Сред тях са личности, които имат обществен принос за развитието на столицата. Радио София ще награди отличниците на столицата със специални грамоти „Големият синигер“, на името на птицата-символ на града.
На честота 94.5 FM журналистите от столичната програма на БНР ще посрещнат своя рожден ден с много вяра, надежда и любов през целия ден.

###

Станете почитател на Класа