"Въпрос на гледна точка " стартира по NEWS7

На 17 септември 2013 г. в ефира на NEWS7 стартира ново ежедневно предаване с водещ Стойчо Керев – „Въпрос на гледна точка“. Всяка делнична вечер от 19:30 часа зрителите ще могат да гледат публицистично ток шоу, което представя различни гледни точки от широкия информационен поток, истини и факти за исторически събития, лидери, позиции и становища със „спекулативен“ характер, обективност към детайлите и провокация към неизказаното на глас.
Водещият на предаването Стойчо Керев ще провокира както своите гости в студио, така и зрителите от екрана, като им представя различен поглед по познати теми. „Въпрос на гледна точка“ интригува своята аудитория с лична ангажираност, и я предизвиква сама да подреди пъзела от отговори по интересни теми, чрез разсъждения след ефир и сравняване на мнения, защото дали чашата е наполовина пълна или празна, е въпрос на гледна точка.
Стойчо Керев е популярно телевизионно лице, водещ доскоро на комeнтарната рубрика „Трибунал“ в информационния блок „Добър вечер, България“ по TV7. Преди това е бил продуцент на популярните предавания “Пирамида“ и „Пряка демокрация“, водещ на „Събота късен следобед“ и „Всяка неделя“.
"Голямата магия на телевизионното интервю е в това не да задаваш безумни въпроси един след друг, а да се научиш да слушаш събеседника си. Едва тогава можеш да извадиш неподозирани факти за личността срещу теб" е любимият пример за правене на телевизия на Керев.

Можете да пишете на „Въпрос на гледна точка” на електронната поща This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.






Станете почитател на Класа