Любо и Рут Колева отново заедно в „Мис България 2013”

Грандиозният финал на най-красивото шоу „Мис България 2013” е само след седмица и вече няма място за компромиси. Въпреки постоянните задачи, които получаваха и върлите скандали, които си спретваха, красавиците в Двореца до момента живееха необезпокоявано с мисълта за финала. Седем дни преди невижданата гала вечер обаче е време спокойствието им да бъде нарушено и момичетата да разберат, че сигурни финалистки няма, а всяка една от тях трябва да докаже не само красотата, но и интелекта си.
В последния номинационен лайф, тази вечер точно от 21 часа по TV7, претендентките за короната ще посрещнат най-кошмарната си задача – тест за интелигентност. И докато през този ад до момента минаха само четирите красавици, номинирани миналата седмица, които отговаряха на въпроси на легендатрния водещ на „Минута е много” Петър Вучков, сега всичките 13 момичета в двореца, ще трябва да се потят и да демонстрират знания.
Те ще бъдат изпитвани от менторa си Евгени Минчев, който като за последно ще бъде безскрупулен и ще изпрати на елиминации не две, а цели три момичета.
За да усетят истинската тръпка от приближаващият финал, претендентките ще направят последните си преки номинации отново лице в лице. Също като менторите си те ще трябва да излъчат трите най-нежелани свои конкурентки и да ги пратят на елиминации идния вторник. При последните номинации лице в лице се разрази най-лютият скандал, ставал някога в Замъка, а две от претендентките – близначките Моника и Вероника, си събраха куфарите набързо и поеха обратно към родното Русе по собствено желание. Чуха се обиди, вулгарни квалификации и момичетата тотално се разделиха на лагери, като спряха да си комуникират. А какъв ли ще е резултатът от най-важните номинации – финалните, които предстоят тази вечер на живо в ефира на TV7. Зрители ще могат да видят от 21 часа.
Солта и пипера на предстоящия експлозивен лайф ще сложат специалните гости в студиото на водещите Кирил Ефремов и Камелия. За пръв път след грандиозния финал на интимната си връзка, участниците в шоуто „Къртицата” Любо Жечев и Рут Колева, ще се съберат отново заедно. Двамата доказаха, че също са факири на зрелищните припирни и обиди, като се залюбиха, обичаха и разделиха в ефира на TV7 и то с впечатляващ скандал на живо. Дали няма да си завихрят ново противоречие, или пък ще изненадат зрителите, че отново са двойка, предстои да видим само в „Мис България 2013”.
Към отбора на коментаторите ще се присъедини още Мис България 2009 Антония Петрова, психологът на формата Ани Владимирова и топ журналистът Владо Береану.
Черешката на тортата ще постави специалната гостенка в Замъка на миските – Червената Златка. Тя ще даде оценката и критиката си към всяка претендентка, а после бързо-бързо ще напусне разбунения кораб и ще сложи край на атрактивното си участие.
Но и без „Мис лошо момиче 2013”, красавиците в Двореца разкриха, че могат да бъдат доста „лоши”. В епизода в четвъртък вече водещият Кирил Ефремов направо онемя след като стана свидетел на интимен разговор между Франсин, Ашли, Боряна и Нанси. Момичетата се впуснаха в откровени подробности за сексуалния си живот. Разказаха и определиха точни размери на удоволствието, което желаят и могат да доставят, и се образоваха една друга за нововъведенията във фармацията за възрастни. Карето палавници се опита да въвлече в разговора и двете най-невинни създания в Замъка – Джули и Ваня, но „Мис Пловдив 2013” даде ясно да се разбере, че не говори на такива теми и дори порица каките, а Ваня срамежливо не отвърна нищо.
Какво има да покажат още претендентките за короната на „Мис България 2013” зрителите могат да видят тази вечер, от 21 часа, на живо само по TV7.

Станете почитател на Класа