"Дървото на живота" с последна спирка Видин

„Дървото на живота” завършва своята обиколка из страната във Видин
Сагата посещава емблематичния град, оставен за финал на пътуващите прожекции
Сагата „Дървото на живота” наближава своя край и тази събота се състоя предпоследната прожекция от сезона. Епизод 11 беше оставен именно за Видин, който е център на сюжетното действие. Колелото вече е направило почти пълно завъртане и след голямата обиколка на сагата пристигна във Видин. Той беше оставен за финална дестинация, преди „Дървото на живота” да се завърне за официалното закриване на сезона в София.
Прожекцията се състоя в залата на училище „Цар Симеон Велики” пред многобройната публика в лицето на ученици и учители, граждани на Видин, както и членове на Държавния архив. Професор Андрей Пантев, който е официален говорител на прожекцията, сподели колко се радва не само от факта, че е в родния си град, но и, че има възможност да разкаже малко за този славен период пред толкова разнообразна публика.
Децата на свой ред аплодираха Пантев, който предизвика усмивките на публиката и да отнесе младото поколение в едни далечни времена. „Сега учим за този период от българската история, който е свързан с битки и две последвали войни, но когато го видиш на кино, вече доста по-добре си го представяш! Някак ти става по-интересно!”, споделят ученици.
Гостуваща звезда от сагата беше Александра Лопес, която грабна зрителите със силните чувства, бушуващи между героинята й Азра и Йордан. Лопес раздаде много автографи на усмихнатата публика. Феновете не пропуснаха възможност да се снимат с младата звезда и да я затрупат с куп въпроси относно снимането на сагата и героинята й. Гражданите на Видин останаха очаровани от отношението на актрисата към публиката: „Младостта на Александра и непринуденото й поведение са като глътка свеж въздух ”.
„Дървото на живота” се завръща в София, където ще отбележи края на сезона в присъствието на актьорския състав, продуцентите и феновете на сагата. За повече инфромация за сериала следете сайта: http://bulgarskatasaga.tv7.bg и официалната Facebook страница http://facebook.com/BulgarskataSaga

Станете почитател на Класа