Елица се срещна с Лорейн

Българските представители на Евровизия 2013 Елица Тодорова и Стоян Янкулов продължават със своята натоварена програма в града-домакин Малмьо. Ден след официалното откриване на конкурса българите имаха специално представяне на страхотната сцена на Евро селото на площада в Малмьо, а снощи изпълниха "Само шампиони" на израелското парти.

На церемонията по откриването Елица Тодорова се срещна с победителката на Евровизия 2012 Лорейн. Изпълнителката на "Euphoria" разговаря дълго с българската представителка на конкурса. Елица очарова Лорейн като ѝ призна, че е едно от вдъхновенията ѝ. Талантливите изпълнителки обсъдиха и идеята да работят заедно за в бъдеще.

В изминалите 2 дни Стоян, Елица, момичетата от Драгостин Фолк и Венци Венц' дадоха над 15 интервюта за различни европейски телевизии. Фолкорните изпълнения на Десислава Георгиева, Биляна Соколова и Бисерка Пиларска от Драгостин Фолк всеки път впечатляваха репортерите, които оставаха безмълвни пред магията на българската песен. Българите се срещнаха още с представителите на Албания, Малта, Израел, Черна Гора, Сърбия, Латвия, Грузия и много други. Част от срещите бяха запечатани от репортера на БНТ Драгомир Драганов и оператора Васко Йотов.

Т

Станете почитател на Класа