Беър Грилс се завръща на екрана на Discovery Channel

Discovery Netwroks International (DNI) официално обяви завръщането на феноменалния Беър Грилс с напълно ново предаване „Беър Грилс: Оцеляващи на предела”. Предаването ще се състои от шест едночасови епизода, които ще бъдат излъчени в ефира на Discovery Channel на територията на 217 страни от Европа, Средния Изток, Африка, Азия и Латинска Америка. Решението беше обявено по-рано днес oт Джулиън Белами, изпълнителен директор на отдел Продукция и Развитие, DNI, и Сара Дейвис, вицепрезидент на отдел Развитие.
„Щастлив съм, че отново ще работя с Discovery – мястото, от което започна всичко”, каза Беър Грилс. „Беър Грилс: Оцеляващи на предела” и изпитанията, които предстоят, ще бъдат доста тежки, но именно това ме забавлява! „Оцеляване на предела” (Man Vs Wild) ме отведе до едни от най-суровите терени и новото предаване е логично и вълнуващо продължение на вече започнатото. Идеята е да покажем някои наистина невероятни истории и съответно да демонстрираме умения и знания как да оцелеем в природата.”
„Развълнувани сме да посрещнем Беър в семейството на Discovery”, споделя Луис Силбървасър, Завеждащ отдел съдържание и Изпълнителен вицепрезидент, DNI. „Беър е истински феномен за този жанр предавания и една от водещите личности, които превърнаха този тип продукция в силата, която е днес. Ще изненадаме нашите зрители от цял свят, преминавайки всякакви граници.”
„Изключително сме щастливи от предстоящата поява на новото предаване, което ще покаже кадри на това, което Беър умее най-добре, а именно – да оцелява на предела”, казва Джулиен Белами. „Беър Грилс: Оцеляващи на предела” ще съчетае уникалните познания и техника с едни от най-впечатляващите истории за оцеляване. Шоуто ще докаже, че трябва да бъде в списъка с любими, дори задължителни предавания на всеки един авантюрист.”




За предаването „Беър Грилс: Оцеляващи на предела”:
В новото предаване Беър ще разкаже невероятните истории на обикновени хора, попаднали в бедствени ситуации. Освен вълнуващите кадри и интервюта с оцелелите, Беър ще пресъздаде техните сценарии, за да изпита сам трудностите, през които са преминали, и разбира се - да ни покаже как се оцелява в някои от най-недружелюбните кътчета на планетата. От самолетна катастрофа в Амазонка, до най-отдалечените ледникови дупки в Алпите и безмилостната североафриканска пустиня – Беър ще премине през най-враждебните местности, за да демонстрира за пореден път възможностите на човешкия дух и тяло. „Беър Грилс: Оцеляващи на предела” преминава отвъд обикновените техники за оцеляване и дава отговори за нагласата на човешката психика и за това как умът ни работи в извънредно екстремни ситуации. Шоуто отново ще се превърне в истински парад на емоция, инстинкт, издръжливост и воля за оцеляване в сблъсък с безмилостната природа.
„Беър Грилс: Оцеляващи на предела” е продуцирано от Discovery Networks International, с изпълнителен продуцент Сара Дейвис, и Betty TV, с изпълнителен продуцент Нейл Смит.

За Дискавъри Нетутркс:
Дискавъри Нетуъркс Централна и Източна Европа, Близък Изток и Африка (CEEMEA) е част от документалната медийна компания номер 1 в света Discovery Communications (NASDAQ: DISCA, DISCB, DISCK). Дискавъри Нетуъркс CEEMEA дава възможност на хората да изследват света и да задоволят любопитството си чрез 9 канала, като ключовите от тях са Discovery Channel, TLC, Animal Planet, Discovery Science и Discovery HD Showcase, успоредно с това медийната компания предлага водещи потребителски и образователни продукти и услуги. Ние излъчваме в 99 страни на три континента, а програмите са преведени на 18 езика.


Станете почитател на Класа