Водещите на новото предаване на Discovery „С кола на края на света” идват в България

Discovery обяви, че новото тeлевизионно шоу „С кола на края на света” изпраща своите водещи в София, България. Бил Ву и Гари Хъмпфри ще бъдат в София за официалния старт на предаването, чиято премиера е на 4-ти септември в 22:00 ч. Двамата ще се срещнат с медии и почитатели на 5-и септември близо до София.
В пет едночасови епизода ще видим бившия служител на британските спецчасти Гари и американския автомобилен ентусиаст Бил, попадащи на изумителни места, принудени да работят заедно, за да оцелеят и достигнат цивилизацията. Уловката: Могат да разчитат единствено на един малък червен автомобил. Бил и Гари са перфектният екип - единият знае как да кара, другият - как да оцелява. Без истински пътища и запаси, двамата трябва да разчитат на инстинкта и стратегията си, за да преминат през най-тежките терени в Чили.
 “Щастливи сме, че Бил и Гари ще посетят България точно в началото на новия телевизионен сезон, когато тяхното предаване прави своя дебют на екрана. Те ще предложат на българските медии и почитатели уникално офроуд преживяване, наподобяващо това в шоуто. И двамата са изключително интересни личности, двама мъже с много различен опит, които представят напълно ново и завладяващо шоу за оцеляване.”, сподели Александра Тиганас, програмен директор на компанията за Югоизточна Европа, Discovery Networks CEEMEA.  „Тази поредица отвежда зрителите в непознатите земи на Чили, където Гари и Бил влагат ум и креативност, за да превърнат своя преход в едно вълнуващо приключение.”

Двама почитатели на Discovery ще получат шанса да се присъденият към звездния екип в уникално офроуд преживяване. На 5-и септември, близо до София, Бил и Гари ще споделят своя опит. За да се присъединят към Бил и Гари почитателите трябва да отговорят на въпроса: „В кой държава е заснет първия сезон на „С кола на края на света”?. Отговорите може да се изпращат на  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. до края на деня в понеделник, 3-ти септември. Победителите ще бъдат обявени на 4-ти септември след томбола на страницата на Discovery Bulgaria -  https://www.facebook.com/Discovery.Networks.Bulgaria

Станете почитател на Класа