е-Академия обяви първата пълна стипендия за обучение

Webit – е-Академия обяви старта на конкурс за избор на един кандидат, който ще получи безплатен достъп до всички 14 курса от сертифицираната образователна програма за онлайн бизнес и маркетинг в България. След успешно завършване на цикъла от обучения, по всяка от отделните теми участникът ще получи и официално Удостоверение за професионално обучение, признато и валидно в страните - членки на Европейския съюз.
"През изминалата година над 300 участници преминаха успешно курсовете на е-Академия. За мен като лектор беше страхотно да открия, че огромна част от тях бяха водени от силна лична мотивация за професионално развитие", заяви председателят на е-Академия Пламен Русев. "Това ни накара тази година да учредим стипендия и да изберем един кандидат, който да премине през всички обучения и да бъде подготвен за предизвикателствата на модерния маркетинг. Надявам се, че с този конкурс ще открием още млади таланти, притежаващи новаторско мислене, компетентност и предприемачески подход. Именно това са критериите, които ще оценим сред кандидатите", допълни той.
Участниците ще бъдат оценявани от самите лектори на е-Академия, сред които са доказани експерти в сферата на онлайн маркетинга и продажбите като Огнян Младенов, Теодор Павлович, Александър Варов, Петър Симеонов и Пламен Русев.
Стипендиантът ще има възможност да посети безплатно общо 14 курса, с обща стойност над 3000 лв., и да придобие знания и практически умения по темите "Маркетинг в социалните медии и онлайн репутация на бранда", "Маркетинг и оптимизация в търсещите машини", "е-Търговия и успешни онлайн продажби", "Интернет реклама - медия планиране и купуване" и "Дигитални стратегии и онлайн присъствие".

Станете почитател на Класа