Над 50 000 продадени билета за AC/DC

Две седмици преди първия концерт на AC/DC в България стана ясно, че продадените билети са доста над 50 000. Това съобщиха организаторите от „Болкън ентъртейнмънт“, по чиято покана и със съдействието на Марсел Аврам, Столична община и Live Performance се осъществява концертът на най-известната рок банда в света. Все още има пропуски за вход на стадион „Васил Левски“ за вечерта на 14 май, но въпреки това до момента са продадени повече билети, отколкото бяха за шоутата на „Металика“ и Мадона.
Организационно лайвът ще бъде обезпечен максимално, за да могат тези над 50 000 родни фенове да преживеят неповторимо така чаканото събитие на австралийските легенди. Все още обаче не се знае кои групи ще подгряват рок величията. Засега се знае, че се очаква преди AC/DC на сцената да се качат една чужда и поне една българска банда. Oколо Националния стадион „Васил Левски“ ще бъде изградена буферна зона за удобство при пропускателния режим. В тази зона ще бъдат обособени 9 КПП-та.
На 8 май (събота) 2010 г., само шест дни преди AC/DC да разтърсят България, „Вирджиния рекърдс“ и рок клуб Angel Heart ще представят на официално парти новия диск на австралийските титани - саундтрак към филма Iron Man 2.

Станете почитател на Класа