Eлтън Джон си бъбри с Опра Уинфри

Елтън Джон и звездите на британския мюзикъл „Били Елиът” участват в шоуто на Опра Уинфри този петък. Въпреки изключително динамичната си програма напоследък сър Елтън е приел поканата на популярното токшоу, за да си побъбри с колоритната водеща за музиката, за ролята си на композитор в „Били Елиът” и ще разкаже в ефир какво се случва с него самия през последните седмици на активни концертни участия и благотворителна дейност.
За радост на многобройните почитатели на мегазвездата всяка негова бляскава публична поява като тази в Чикаго вече може да бъде активно комуникирана онлайн! Към официалния блог на артиста бе добавен любопитен форум, който позволява на потребителите фенове да се регистрират съвсем безплатно, да споделят мнения и обменят информация, и дори да се запознават помежду си покрай манията си по великия музикант. Discuss the Music Legend here! (Обсъждай музикалната легенда тук!) е фразата, с която редакторът на блога Пол Джей изкушава посетителите на страницата да се поровят в 7-те подтеми на форума.
Една от тях е свързана с последните новини около световното турне на Елтън Джон под наслов Rocket Man: Greatest Hits Live. Тъй като интересът към турнето е огромен, виртуозът и неговият бенд продължават да добавят нови и нови дати в програмата на грандиозното си шоу. В същото време Елтън Джон стана жертва на медийна атака в Мароко, където трябва да пее на 26 май на авторитетния поп фестивал под патронажа на крал Мохамед Шести. Сред другите участници са Хулио Иглесияс и Мика Измаел. Вестник Attajdid публикува гадна статия срещу певеца, обвинявайки го, че ще хомосексуализира страната със своето присъствие. Сами Сабер, ПР на феста, категорично заяви, че публикацията във вестника няма нищо общо с организаторите на фестивала. Нападките не смутиха великия музикант.
На 25 юли Елтън Джон ще се появи на сцената на магнетичното езеро Тахо в Невада, САЩ. Там ненадминатият сър Елтън ще свири заедно с барабаниста Найджъл Олсън и китариста Дейви Джонстън, които вече заявиха участието си и за шоуто в България! На 13 юни столичният стадион „Локомотив” ще се превърне в гореща точка с таланта на световното музикално величие. Уникалната възможност да чуят и видят Елтън Джон и неговия бенд на живо в София ще имат многобройните му български фенове, закупили билети от мрежата на „Тикетпро”.

Станете почитател на Класа