×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 277

35 лв. билет за 35 години "Закуска в Америка“

Легендарният певец и автор на песни , гласът на SUPERTRAMP идва със „Закуска в Америка" на турне в София, като последна спирка в Европа!
Роджър Ходжсън идва в България с групата си за първи път на 1 юли.
Международно признат като един от най-талантливите композитори, текстописци и лирици на нашето време . Ходжсън е съосновател на Supertramp през 1969 г. и представлява едно поколение на прогресив рока . Той написа и изпя глобално успешните химни , "The Logical Song ", Give a Little Bit, Dreamer, Take the Long Way Home, Breakfast In America, School, Child of Vision, Even in the Quietest Moments and Fool's Overture и толкова много други, които се превърнаха в саундтрака на живота ни и помогна на групата да продаде над 60 милиона албума към днешна дата.
" Най-голям комплимент , че Роджър може би ви звучи днес по-добре на живо , отколкото на запис в студио преди повече от едно поколение. "

През 1969 г. Роджър Ходжсън съосновател на Supertramp , един от най-великите прогресивни рокендрола формации . Той е глас, сърцето и душата на бандата от 14 години и се смята за духовна и творческа сила зад Supertramp .

През 2012 с „Закуска в Америка Tour" той и новата му банда започват турне от Северна Америка до Южна Америка, Европа и обратно, с включени четири поколения фенове .В неговото соло турне от 2002 г. насам също са включени концерти във Великобритания, Австралия, Нова Зеландия, Близкия Изток и Северна Африка .

Първия Ходжсън солов албум , „В окото на бурята" , продаден в над 2 милиона копия . Роджър не само пише , но свири на почти всички инструменти.

Втори соло албум Ходжсън , Hai Hai , е издаден през 1987 г. и преиздаден през 2005г. Преживява лична драма - проблеми с китките и диагноза от всички лекари , че никога няма да свири отново. Но чрез своята вяра и упорита работа той доказа , че грешат и се въръща по-силен от всякога.
Ходжсън има над 60 непубликувани песни и планира да запише някои от тях.
В момента групата е на турне в САЩ, Канада, Европа и в Бразилия тази есен.

Не пропускайте един от най-великите композитори на нашата ера . Това е реалната сделка : легендарна музика, човек в блестящ вид и блестящо присъствие, подкрепен от страхотна банда. Една вечер с Роджър Ходжсън ще се повишат стандартите ви за концерт – 1 юли, зала 1 на НДК от 19.00 часа.
Билети на касите на билетен цевнтър НДК и в мрежата на www.eventim.bg

 

Станете почитател на Класа