×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 277

ВИП-гости от Италия пяха и танцуваха с Патриция и Дончо

Бившият кмет на район Витоша Стойко Дуков и групата му МЕХЕХЕ поздравиха светската двойка Патриция Кирилова и Дончо Георгиев за двойния им рожден ден с любимите им руски хитове.
Лидерът на групата изненада гостите в пианобар Корнър с цяла серия латинопарчета. Атракцията на събитието бе кубинският певец, танцьор и диджей Мануел Майол, с псевдоним Манлито, който от 13 г. живее в Милано.
Заведението подари на рождениците специалното участие на Джина Стоева, която изпя букет от популярни български песни.
Представителят на италиански концерни за италиански мебели и партньор на Клас Мобили Груп Бруно Галати, както и представители на най-големите производители на керамика в Италия - Ламберто Роси, бяха сред гостите на журналистката и на бизнесмена. Италианците дойдоха по покана на Дончо, който като техен партньор предстои да открие новия шоурум на Клас Мобили Груп в най-луксозния апартхотел в Слънчев бряг - Галеон.
Сред гостите в новия пианобар Корнър бе и най-младият главен секретар на МВР Владислав Лазаров, бившият шеф на Магистрална полиция ген. Красимир Занев, ексобластният управител на София Цветослав Кръстев, издателят на сп. Сигурност и директор на ББР Лазар Мурджев, издателят Давид Леви, завърналата се от Монако Мисис България Ана Иванова, която е единствената българка в партията на френския президент Франсоа Оланд, дизайнерката Милена Вельова, десетки партньори на ПР-агенцията на рожденичката ВИП Комюникейшън, както и много журналисти.
Съдружникът на рожденика в двете фирми за италиански мебели и керамика - Георги Генчин и половинката му Ася Станимирова, която управлява веригата професионални соларни центрове Бюти форевър, също бяха част от празничното събитие.
Героят от Биг брадър Даниел Делчев сюрпризира Патриция и Дончо с бутиково вино, произведено във винарната на столичното Бистро 53 от неговия собственик - Петко Геройски.
По повод предстоящия светъл празник Великден рождениците направиха благородна инициатива: Да спасим цветята като дарим усмивки на децата! Така вместо цветя, часто от гостите донесоха изненади за децата на отец Иван в Нови хан.
"Имаме нужда и от пари в момента - сметките ни за ток пак се насъбраха и трябва да плащаме", каза по телефона от новия приют в Якимово, Монтана отецът, който благослови рождениците.

Станете почитател на Класа