×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 277

"Масив атак" с концерт у нас

Групата "Масив атак" (Massive Attack) идват за среща с българските фенове на 5 юни в Зимния дворец на спорта в София.

"Това няма да е просто обикновен концерт, а ще е световна премира на най-новия аудио-визуален проект на бандата, който ще се случи именно в София", съобщават организаторите.

В духа на все повече разпространяващи се протести срещу глобалните политически, икономически и военни безобразия спрямо живота и правата на обикновените хора, една от най-големите социално ангажирани музикални групи на нашето време – "Масив атак", е готова да изрази своята позиция чрез изпълнение, което София ще види първа.

Билетите за концерта вече са в продажба на промоционални цени от 50 до 80 лв. и могат да бъдат купени онлайн на "Тикетспро", както и от Билетния център на НДК.

"Главните заподозрени" за създаването на музикалното течение трип-хоп, несъмнено една от най-иновативните и влиятелни групи на нашето време – "Масив атак", впечатляват с нетрадиционните си забърквания на бавен хип-хоп ритъм с нежни вокали, чувствени мелодии, дъб груув, соул и реге.

Тази музикална „бъркотия" от разнородни стилове незабавно се превръща в най-вдъхновяващата хомогенна смес от енергични звуци, които не можеш да спреш да слушаш отново и отново.

Подобно на лек наркотик музиката им изстрелва в паралелна съвършена реалност, към която неусетно ставаш зависим. Там със съзнанието ти се заиграват бристолските легенди Робърт Дел Найа (Robert "3D" Del Naja) и Грант Маршал (Grant "Daddy G" Marshall), създали нови правила в музиката с вечните сингли Unfinished Sympathy и Теаrdrop, обявени за топ музикални произведения на всички времена.

Станете почитател на Класа