Наследникът на Салваторе Ферагамо гостува в Sofia Live Club

Едоардо Ферагамо, 19-годишният наследник на известната фамилия Ферагамо, гостува в България по покана на Sofia Live Club. Музикантът ще разтърси клуба на 6 юни със своята банда, която все по-уверено завладява музикалните сцени на Европа. Legshakers са едни от най-младите таланти на италианската рок сцена. Гостуват в София, за да представят най-новите си парчета, които ги изстреляха на участия из Стария континент. Петчленната група Legshakers начело с младия Едоардо Ферагамо – наследник на популярния италиански дизайнер Салваторе Ферагамо, ще завладее българската публика с фънки рок концерт, който несъмнено ще вдигне на крака и най-срамежливите. Миналогодишният летен концерт в клуба им донесе славата на италиански тийн идоли и несъмнено оставиха приятни спомени у българските фенки. Музиката на групата е повлияна от групи като Oasis, AC/DC, Black Crowes и други. Младите музиканти се раздават самоотвержено на подиума, не щадят талант, глас и настроение, за да завладеят своите слушатели. Бандата е много популярна в Италия, а през лятото обикаля Европа и гостува на елитни музикални клубове. През май Legshakers бяха звездите на рок фестивала в Милано, където се стече многобройна младежка публика от
Италия, Испания и Франция. Едоардо Ферагамо, който е на старта на голямата кариера, е горд с името си, но не смята, че то ще му донесе повече слава, отколкото заслужава. „Важното е да свирим и да правим хубави парчета. После думата има публиката“, казва музикантът.



Акценти от програмата


7 юни
BLUBA LU представят дългоочаквания седми албум на 7 юни.
8 юни
MUSIC CLINIC RECORDS представя най-доброто от съвременната българска музика, събрано в най-добрия български лейбъл TRI O FIVE.
9 юни
5 години радио и телевизия THE VOICE
9 юни, 22.30 ч
ТОМА И БАНДАТА – Sofia Rocks 2012, специални гости – Данчо Караджов, Ники /Торнадо/, Албена Михова, Преслава Мръвкова, Русина, Александра Жекова и други.
10 юни
SALSA PARTY by DJ ALEX & DIAN
13 юни
BON-BON Acoustic Live.
„Една вечер с музиката на Адел“, специален гост Поли Генова и гост-музиканти: Константин Цеков /пиано/, Красимир Гюлмезов /китара/, Юрий Божинов / контрабас/ и ЛаТиДа – вокал.
14юни
POINT OF VIEW ORCHESTRA
15 юни
GRAVITY Co. Live
16 юни
CODE: STUDIO 54
17 юни
SALSA PARTY by DJ ALEX & DIAN
28 юни
A TO JAZZ FESTIVAL Jam Sessions JP3
29 юни
A TO JAZZ FESTIVAL Jam Sessions
Тони Златанов & The Golden Project
30 юни
A TO JAZZ FESTIVAL Jam Sessions
Тони Златанов & The Golden Project

Станете почитател на Класа