Шеф Ради Стамболов стана посланик на светлата бира

Пролетният бирен салон, организиран от Съюза на пивоварите в България. събра дипломати, представители на държавните институции, научните среди, бизнеса и приятели на бирата в грандхотел „София“.
Посланик на българската светла бира стана шеф Ради Стамболов, който със своите кулинарни произведения е очаровал 13 президенти на различни страни и е част от журито на първото кулинарно телевизионно риалити в България. На събитието на пивоварите снощи пред очите на гостите той приготви бирени коктейли с пресни цитруси, хайвер от бира и много други бирени гурме изкушения.
Александър Грънчаров, председател на Съюза на пивоварите в България, приветства присъстващите и коментира тенденциите в сектора:
Кехлибарената напитка събра на едно място министъра по управление на средствата от Европейския съюз Томислав Дончев, посланиците на Дания и Чехия Н.Пр. Коре Янсон и Н.Пр. Павел Вацек, диетолога проф. Донка Байкова, барда Васко Кръпката, певицата и актриса Миленита, художника Николай Янакиев, археолога проф. Николай Овчаров, баскетболната звезда Бруно Шундов и още много приятели на бирата.

Станете почитател на Класа