Met Ball събра модния и арт световен елит

Модните „Оскар“-и, които се раздават традиционно в Ню Йорк на специална церемония, известна зад Океана като Met Ball, събра световния моден и арт елит. Събитието отбелязва годишното откриване на модната изложба на музея „Метрополитън“. В САЩ Нощта на модата се счита за най-голямото по пищност и значимост събитие от която е да е фешън проява, а култовата Седмица на модата е като семинар преди бляскавото мегасъбитие.
И на тазгодишната вечер звездите се надпреварваха да впечатлят публиката и модните критици с великолепните си маркови облекла, преследвайки заветната цел да влязат в полезрението на обективите, камерите и най-вече в ранглистата на критиците за най-добре облечена личност. Както всяка година, така и тази Балът на модата има тема, която дефинира начина и стилистиката на обличане, което кара известните и красиви хора да се потопят в своеобразен маскен бал или моден Хелоуин. Никой от звездите не пести средства, за да присъства на бала – място в залата може да бъде осигурено срещу билет от 5000 до 15 000 долара, а за да запазите маса на ВИП събитието, ще са ви необходими 150 000 долара. Официален домакин на събитието е списание „Воуг“ и неговата главна редакторка Ана Уинтън.
По червения килим преминаха Гуинет Полтроу, Риана, Бионсе, Камерън Диаз, Джесика Алба, София Вергара, Скарлет Йохансон, Кери Мълиган, Каролина Куркова, Вера Уенг, Рене Зелеуегър, Нина Добрев, Рууни Мара, Жизел Бюндхен, Хайди Клум, Ева Мендес, Марион Котиярд, Джесика Бийл. Силният пол бе представен от Кание Уест, Джерард Бътлър, Марк Джейкъбс, Мик Джагър, Джъстин Тимбърлейк, Хю Денси, Даниел Радклиф, Доналд Тръмп.

Станете почитател на Класа