Васко Василев с 15 концерта през май

Цигуларят виртуоз Васко Василев и неговата група „Вива Вивалди” тръгват на турне на 7 май от Русе, следва и Стара Загора - градовете-победители по най-бързо разпродадени билети от турнето. На 13 май групата ще акостира триумфално в София, за да се представи в НДК. В майската програма на виртуоза има още няколко спирки - Лондон-Абу Даби-Малага-Валенсия-Барселона-Виена-Берлин-Токио-Осака-Мадрид.
Групата класически музиканти е напълно готова и чака с нетърпение да започнат концертите. Специална селекция от едни от най-добрите класически музиканти ще се включи към приключението с Васко. За първи път зад пианото няма да бъде Памела Никълсън.
За 3-та поредна година цигуларят организира национално турне без спонсори и разчитайки изцяло на публиката и приятелите си. „Музиката има шанс и аз искрено благодаря на всеки, който е готов да ми се довери и да подари 2 часа от живота си на изкуството. Това е жест и аз високо го ценя. Да отделиш време и средства за концерт, днес е лукс и в никакъв случай не приемам публиката си за даденост. Обичам я и й благодаря – както и на приятелите си, които ме подкрепят и искат да пътуват с мен навсякъде”, споделя Васко. „Приемам себе си за късметлия – мога да работя това, което обичам... Обожавам да съм на път и благодарение на „Мото Пфое“ ще шофирам сам от град на град – няма нищо по-приятно от адреналин след концерт и път до следващия град” , каза пред „Класа“ Васко Василев.
Какво друго е замислил Васко този път и как смята да разкаже „Четирите годишни времена” на Вивалди, ще могат да разберат само хората с билети за концертите.
Билетите са в продажба на касите на залите, както и в мрежата на „Ивентим онлайн“ и магазините на „Германос“, „Мултирама“, „Офис 1“, ОМВ, „Ориндж“, „Пикадили“ на цени от 80 до 20 лева.

Станете почитател на Класа