Театър „Българска армия” пуска билети на половин цена

Театър „Българска армия” отбелязва 6 май – Деня на храбростта, с жест на внимание към своите зрители. От 1 до 6 май спектаклите на сцената на театъра могат да бъдат видени срещу билети на половин цена. От 60 години театър „Българска армия” носи с гордост и достойнство честта да бъде част от културното самосъзнание на българското войнство.
През седмицата на «Храбростта на българското войнство» зрителите могат да изберат шармантната комедия на Оскар Уайлд „Колко е важно да бъдеш сериозен”, на 1 май, или спектакъла на Старозагорския театър „Волпоне” с участието на Николай Урумов – на 2 май. Тези, които предпочетат 3 май, ще имат щастието да се срещнат отблизо с „Кръщене” и изобилстващото чувство за хумор на Камен Донев. 4 май ще очаква публиката си с неостаряващата класическа комедия на Уилям Шекспир „Както ви харесва”. Със сигурност няма да останат разочаровани и най-търпеливите зрители, решили да дочакат 5 май, за да се насладят на илюзионния спектакъл на Бате Ненчо със специалното участие на Любо Нейков - „Магията на Ненчо”.
Всички изкушения ще бъдат възнаградени с ярки и неповторими театрални преживявания, които ще направят този 6 май по-незабравим, по-празничен и по-единен. Театър „Българска армия” и този път е мястото, където спокойно можете да доведете семейството си, да срещнете приятелите си, да изразите уважението си към честта на армейците и на всяка цена да се позабавлявате.

Станете почитател на Класа