540 бутилки минерална вода за Националния балет на Испания

540 бутилки минерална вода заръчаха артистите от Националния балет на Испания, който танцува на 5 и 6 април в НДК. Танцьорите предпочитат плодове и ядки преди спектакъл. По време на танци те губят много вода и хабят изключителна енергия в бързия ритъм и състезанието на страст и емоции .
Дни преди уникалната трупа да излезе на сцената от Мадрид пристигна голям ТИР, натоварен със сценично оборудване и костюми. Със специален дървен под ще се покрие цялата сцена на зала 1, за да може звукът от токовете на обувките да се чува в ритъма на фламенкото. Трупата носи със себе си всичко необходимо за подготовка на пищните костюми за сцената – перални, сушини, гладачници, шевни машини. Десет души от техническия персонал ще се грижи за тоалетите и прическите на танцьорките. Танцьорите ще отседнат в хотел „Метрополитън” и ще отпътуват обратно за Мадрид на 8 април.
Спектаклите са организирани от продуцентска агенция „БГ Саунд стейдж“ с подкрепата на посолството на Кралство Испания. Билетите са в продажба в мрежата на Eventim – магазини „Германос“, „Пикадили“, „Мултирама“, Usit Colors, „Офис 1 Суперстор“ и в билетния център на НДК. Българската публика ще преживее на живо това, което е гледала във филмите-шедьоври на Карлос Саура - „Кармен” и „Фламенко, фламенко”.

Станете почитател на Класа