Mo’ Horizons Soundsystem гостуват в Sofia Live Club

Mo’ Horizons Soundsystem идват в троен състав със свеж латино ритъм на 20 април. Популярната латино джаз банда се качва на сцената на Sofia Live Club, за да даде старт на едно незабравимо лято, обсипано с шеметни ритми, комбинации от латино, фънки, соул звучене и незабравим вокал в лицето на екзотичната Denis M'Baye. Зад диджейския пулт ще посрещнем единия от създателите на немския проект – Ралф Дросенмайер, а перкусиите ще са в ръцете на неповторимия българин Стоян Роянов – Я-Я. Незабравим микс от джаз, бразилски ритми, фънк и афро ще ни отведе в един на пръв поглед имагинерен свят, но определено със запомнящо се пътуване. „Ако искаш да направиш успешно парти, трябва да намериш правилната комбинация от система, звук и ритми...”, споделя Ралф и разказва за приключението покрай създаването на новия албум Mo’ Horizons and the Banana Soundsystem. Целта им да поставят ритъма на точното място и да направят това по възможно най-развлекателния и успешен начин е налице. След изминалото турне, което ги подлудило до максимум и отвело на колоритно пътешествие в света на музиката, групата продължава да търси предизвикателства и нови, интересни места и хора, с които да споделят вдъхновението си.
Мо‘ Horizons се ражда преди повече от 12 години от желанието на Ralf и Foh (другия създател на групата) да експериментират със своя собствена музика. Първите два сингъла – Yes Baby Yes и Foto Viva отдавна са сред най-яките клубни класики. С четирите си успешни албума, плюс две компилации, съдържащи техни лични ремикси, бандата е вече твърдо установена и позната на публиката. Вземете например парчета като Come Touch The Sun от 1999 г. и Remember Tomorrow от 2001 година, с които спечелиха любовта на феновете си, несъмнено ще се уверите в устойчивостта на lounge ерата. Ключов фактор при Mo’ Horizons винаги е било изпълнението на живо пред публика, а идеята за DJ, който свири с различни музиканти и вокалисти – интегрална част от концепцията на звуковата система, както те я наричат.
От всичко по малко, в комбинация с превъзбудено настроение, ще е изпълнението на Mo’ Horizons Soundsystem на най-добрата лайв сцена.
Билети на предварителна продажба в мрежата на www.eventim.bg – 15 лева, на място в деня на концерта – 20 лева.

Станете почитател на Класа