„Промени живота си сега!“ подкрепи онкоболните

Асоциация „Промени живота си сега!” към фондация „Отворено общество” с учредител Вили Боршукова проведе в концертната зала на Военния клуб благотворителен концерт в подкрепа на онкологично болни хора.
В благотворителния концерт взеха участие Деси Тенекеджиева, Ивана, Атанас Младенов, група „Ново поколение”, Чанка Запрянова, Светослав Стойчев и др. Набраните средства чрез дарителски куверт на стойност 100 лв. са за материали и лекарствени средства за жени, деца и мъже, подложени на химиотерапия.
Събитието бе организирано с подкрепата на Министерството на отбраната и Столична община, като организаторите планират то да се превърне в традиционна благотворителна инициатива за подкрепа на болните от рак в неравностойно положение.
Асоциация „Промени живота си сега!” ще работи целогодишно за каузата, като всеки има възможност да помогне с каквото може: набиране на средства за лечение; повишаване на здравната култура на хора от личното си обкръжение; популяризиране провеждането на редовни профилактични прегледи и др.

Станете почитател на Класа