„Сентрал парк уест“ възкръсва в Сатирата

„Сентрал парк уест“ на Уди Алън ще се играе премиерно в Сатиричния театър на 5 март. Постановка – Бойко Илиев, сценография – Нина Пашова, музикално оформление – Бойко Илиев, хореография – Светлин Ивелинов. Участват: Ана Вълчанова, Стефан Щерев, Нона Йотова, Пламен Сираков, Силвана Пишимарова.
Това е история за жени и мъже, които – като всеки от нас – искат да бъдат обичани и да обичат, които искат да бъдат поне малко по-щастливи. Това са делови мъже и жени, на които все не им стига онова, което вече имат, които трудно свикват с мисълта, че годините минават, и все искат да започнат отново някакъв нов живот, в който ще има повече ласка, внимание, в който ще бъдат важни за другия… В този свой стремеж те се хвърлят в непрекъснати банални авантюри. Ситуацията е смешна, защото всичките персонажи се въртят все в един затворен кръг, в него консумират своите изневери и в крайна сметка се връщат в точката, от която тръгват – но излишно наранени, частично обезверени, напълно объркани…
В луксозния „Сентрал парк уест“ хората не мислят за пари, но са също толкова пълни с копнежи, колкото навсякъде другаде. Историята е по удиалъновски остроумна и смешна.

Станете почитател на Класа