Жан Мишел Жар открива "Арена София"

Космическият Жан Мишел Жар ще открие на 9 октомври новата „Арена София” - великолепна зала, която освен за различни видове спорт е изключително подходяща и удобна за всякакъв вид концерти. Конструктивната гъвкавост и променящ се капацитет от 3000 до 18 000 души позволява новата зала да бъде домакин както на класически, така и на рок и поп концерти, а също различни мюзикъли, цирк и шоу програми.
Концертът на Жан Мишел Жар със сигурност ще бъде едно от най-грандиозните събития на българската музикална сцена тази година. Както може да се очаква, това ще е един уникален спектакъл, с впечатляваща визия, невероятни светлинни ефекти, мултимедия и електронни инструменти. Капацитетът на залата в конкретния случай ще бъде ограничен до 10 000 души, като на спортното поле ще бъдат разположени столове и няма да има правостоящи зрители.
Така България става част от европейското турне на Жан Мишел Жар, което стартира през октомври и ще премине през Финландия, Швеция, Норвегия, Германия, Полша, Австрия и Швейцария. Билетите за концерта на Жан Мишел Жар ще бъдат на цени от 40 до 100 лева.

Станете почитател на Класа