Кутев: Партията не прощава предателството

БСП чува това, което говори Първанов, но аз не съм съгласен с него – сегашните му решения показват, че той се затваря, защото подкрепа от дясно и от центъра няма да получи. БСП няма да му прости. Георги Първанов няма да намери подкрепа отвън. И други хора са опитвали да играят срещу БСП, но не са успявали.

Това заяви депутатът от БСП Антон Кутев в сутрешния блок на Нова телевизия. "Обявяването на паралелен проект е огромна грешка", подчерта той. Според него формацията на президента Георги Първанов (2002 - 2012) АБВ може да събере максимум 2-3 процента на предстоящите евроизбори, но те ще дойдат от левия електорат. По думите му те няма да получат подкрепа от дясно и от център.

"Това, което правят Георги Първанов, а и Ивайло Калфин, е чисто предателство към БСП", смята той. По думите му Първанов вече не е част от БСП. "Калфин беше глезеното дете на БСП", каза още Кутев. "Много хора са се опитвали да правят това, което прави сега Първанов и всички са се провалили", добави Кутев. "БСП е партия с изключителен инстинкт за самосъхранение", заяви той.

Станете почитател на Класа