Политическо статукво унищожи армията ни - произвеждаме измислени генерали

Толкова ли е трудно да се признае, че именно това политическо статукво унищожи Българската армия като смисъл, форма и съдържание. На днешния ден (б.а.-визира 6 май) ще бъдат произведени поредната порция измислени генерали, които вече надхвърлиха числения състав на войниците. Такова лицемерно политическо и държавническо поведение не е имало в България през цялата ни история. Това пише в своя пост в социалните мрежи бившият служител на НСО Николай Марков.

 

РАЗМИСЛИ ЗА 6 МАЙ! Бившият служител на НСО Николай Марков: Политическо статукво унищожи армията ни - произвеждаме измислени генерали

 

„През последните 27 години Въоръжените сили бяха ликвидирани, а през агенцията Военни имоти базите, суровините, оръжията, материали и всичко останало се разграби, в името на частен интерес. Военно промишления комплекс е "приватизиран" по формулата разходите за държавата, приходите - по офшорни сметки. Това е мафията!

 

Всеки, който влиза в разговор, подкрепя или легитимира мафиоти е престъпник. Когато удари часът на нашите престъпници, които се укриват зад политически маски, милост и прошка за никого. Или си връщаме достойнството на нацията или отчаяно изчакваме една шепа боклуци да ни затрият. Византийският и турският ятаган не успяха. И европейският няма да успее в ръцете на лицемерното им приятелство. Нашата България има смисъл само в ръцете на смели и достойни нейни граждани....“, казва още той.

 

Станете почитател на Класа