"Агнешките главички" в паника от разкритията на БЛИЦ! Касичката им Никола Николов се обяснява пред Прокопиев

Позорният кръг "агнешки главички" буквално е парализиран от страх след сензационните разкрития на БЛИЦ за дейността му, а босовете му влязоха в обяснителен режим.

Касичката на "агнешките главички" Никола Николов се опита да се оправдава за мафиотската приватизация, извършена по времето на Костов, в интервю за медията на Прокопиев "Дневник".

Пред жълтата агенция Николов си припомни сълзливата история, че "агнешките главички" са се създали през 1999 година в ресторант на ЦКС.

Николов обаче пропуска да обясни как след бандитското раздържавяване на златни предприятия в българската икономика са постъпили едва 2 от 20 милиарда лева.

Николов мълчи като агне и къде е попаднала разликата от 18 милиарда лева, която е потънала в джобовете на ортаците на Костов като Славчо Христов. Именно благодарение на криминалната приватизация пенсиите на нашите родители продължават да са най-ниските в цяла Европа. Николов, Костов, Прокопиев, Цветан Василев и Гриша Ганчев обаче водят живот, на който и мултимилионерите от Монте Карло биха завидели.

Вместо да дават интервюта пред Прокопиев, хора като Костов и Николов трябваше да пишат мемоарите си от затворническите килии. Трябва да са благодарни, че политическата полиция, в лицето на генерал Атанасов и ВКС на Иван Григоров, бяха на трапезата им. Днес "агнешките главички" също държат съдебната власт, където командват аверите им Калоян Топалов и Лозан Панов.

"Агнешките главички" обаче трябва да знаят, че няма къде да се скрият от възмездието на българския народ.

Станете почитател на Класа