Красимир Каракачанов: 6 ноември + бюлетината №19 прави 25 тояги за родоотстъпниците

НФСБ, Атака и ВМРО показаха, че в името на България патриотичните организации, които имат еднакви цели, могат да се обединят, каза на предизборен митинг в квартал „Люлин” в София кандидатът за президент на коалицията Красимир Каракачанов. Докато другите политически партии се роят и даже предлагат по няколко президентски двойки, то ние отговаряме на потребността на българския народ от обединение с единна кандидатура. С 33 народни представители, обединени патриоти, ние сме повече от парламентарната група на етническата партия ДПС, допълни Каракачанов. Не можем да допуснем след 25 години преход българите да останат малцинство в собствената си държава. За нас приоритетите си остават справяне с бедността, демографската криза и националната сигурност. Не смятаме, че президентът трябва да бъде безгласна буква и ако се налага ще използваме законодателната възможност, за да направим изявление към народа от трибуната на НС. И ако правителството е корумпирано и не защитава българския национален интерес, ще го кажем. Не сте виждали български президент да поведе протест, но сега ще видите, каза още Каракачанов.

Ние смятаме, че заплахата за България е реална и тя идва от намесата на Турция във вътрешните работи на страната. Не можем да допуснем, че близо 1000 км от сирийската граница до нашата бразда се преминават от нелегалните имигранти, без подкрепата на турското правителство, където в същото време има въведено извънредно положение. Това е политика за рекет към ЕС.

Но ние продължаваме да отстояваме българския национален интерес. Благодарение на нас бурките са квалифицирани в закона като униформа на радикалния ислям. Ние съдействахме да се заздрави финансовата стабилност на държавата и в поправките в НК въвеждаме квалифициране на деянието „радикален ислям”. Смятаме, че президентът може да използва своите правомощия и да разпореди защита на българската граница, защото войската е тоягата на българския народ, допълни Каракачанов. След 25 години грабеж идва време на 6 ноември да ударим с бюлетина номер 19, което прави, събрано с датата, точно 25 тояги, каквато е било наказанието на МВРО за родоотстъпниците, каза още кандидат-президентът на обединените патриоти.

Станете почитател на Класа