Бареков: По-малко от трима евродепутати за ББЦ означава, че вотът е фалшифициран

Ако коалицията около България без цензура получи по-малко трима евродепутати, това ще означава, че изборите са фалшифицирани от партиите на статуквото.

Това обяви лидерът на ББЦ Николай Бареков в предаването „Гореща точка” на TV7.

Шефът на най-новата партия припомни резултатите от социологическите проучвания в последните дни и това, че дори и тези, които доскоро са се правели, че ББЦ не съществува, вече дават на партията над 10%, трето място преди ДПС и трима евродепутати.

„Резултатът за нас ще е огромен.

Предупреждавам БСП, ГЕРБ и ДПС да не пипат бюлетините ни, искам те да са толкова колкото са пуснати”

каза Бареков.

Лидерът на „България без цензура” обяви, че истинският вот на недоверие ще бъде на 25 май, а не днес в парламента.

Той се зарече да отиде при депутатите днес и да изрази възмущението си, че ГЕРБ и БСП възнамеряват да обясняват коя от двете партии е по-добра в енергетиката.

„Не може тези, заради които се палеха хора заради високите сметки за ток, да искат справедливост.

А БСП колко са откраднали..., каза Бареков.

Лидерът на България без цензура даде да се разбере, че вече не иска в редиците си депутатът на ГЕРБ Даниел Георгиев. Той стана най-известният народен представител в последните дни, защото в рамките на няколко часа смени три пъти решението си дали да бъда в ГЕРБ или в ББЦ.

„Нямам нужда от депутат, който така си върти мнението”, отсече Бареков.

Лидерът на "България без цензура" изрази съмнение, че ДПС имат строен и силен електорат. Според Бареков хората на Местан купуват масово циганските гласове. Затова при посещенията си в ромските махали той ги предупредил да не продават гласа си, а да гласуват за него, защото той ще промени социалната политика. 

"БСП в случая е една глупава партия", отвърна Бареков на въпроса за отношението му към ДПС.

Лидерът на ББЦ посъветва премиера Пламен Орешарски да отиде като турист в Италия. В сряда стана ясно, че италианският му колега отмени планираната среща между двамата. Според Бареков причината е това, че Матео Ренци не иска да се включва в предизборната кампания у нас.

Станете почитател на Класа