×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 270

Румен Йончев, ЗНС: Хората искат "Чисти ръце", но този парламент не ги чува

Партньорите в коалиция „България без цензура", ЗНС, ВМРО и „"Гергьовден" повече от месец обикаляме страната и всяка вечер се изправяме пред пълни зали. Пълни с хора, които очакват промяна. Междувременно, българският парламент все повече опустява. Всички виждате това по телевизията. Причината за опразването на пленарната зала не е в това, че е приет Законът за намаляване на броя на народните представители, не е и провеждането на операция „Чисти ръце" – тогава парламентът наистина би се опразнил съвсем. Причината е друга – просто идват избори. И не само европейските, а онези, другите – предсрочните избори за български парламент. Те ще променят съдържанието на българското Народно събрание.

Хората подкрепят Закона за чисти ръце, но не и сегашните народни представители. Което означава, че те тотално са скъсали връзката с народа и не знаят какво иска той. Тъкмо затова предстоят и предсрочни парламентарни избори – защото хората искат промяна, а политиците не ги чуват.

Защо българите искат промяна? Защото българските села и градове загубиха своето население. Българското земеделие загуби своята същност и се превърна в индустрия. Хората загубиха своя дух и напуснаха страната.

За да променим всичко това, има само едно решение. И то е в България, не във Брюксел. Проблемите на българската държава се решават в нея и се решават от хората, които гласуват. Стига, разбира се, вотът им да е свободен. Затова призовавам всички – в деня на изборите не се ослушвайте и не чакайте просто да отмине този ден. Защото ако не отидете да гласувате, следващите дни отново ще са тягостни. Ако искаме да променим България, трябва да отидем до избирателните урни и да гласуваме ясно и категорично! Надявам се, че хората, които милеят за страната, ще бъдат достатъчно на тези избори. И чрез своя вот ще доведат промяната за България.

Станете почитател на Класа