Първанов: Готви се подмяна на евровота

одготвя се купуване на гласове на европейските избори. За това сигнализира в „Седмицата" на Дарик лидерът на АБВ Георги Първанов.

„Още от сега виждам подготовка за купуване на изборите, още от сега усещам витае във въздуха намерение да се подменят резултати. Не ми се иска това да се случва. Имам сигнали, че по места това се прави, но не са документирани. Апелирам държавата да си е на мястото, а не държавата да се използва за репресии, за натиск върху тези, които са на по-различни позиции. Има и такива случаи на реални факти", заяви лидерът на АБВ.

Той отказа да назове конкретна партия, която е в основата на подмяната на вота, но подчерта, че става дума за „този, който има най-много пари". „Има ги сред управляващите, има ги сред опозицията", лаконичен беше Първанов.

Георги Първанов допълни, че евроизборите не трябва да се разглеждат в контекста на предсрочните парламентарни избори. Според него правителството и партиите, които го подкрепят в парламента, не управляват добре страната. Въпреки това докога ще управлява кабинетът „Орешарски", зависи от самия него.

Станете почитател на Класа