Найденов повежда евролистата на БАСТА

Родилата се от ГЕРБ партия БАСТА зае трета стартова позиция за предстоящите евроизбори в края на май, като дойде в Централната избирателна комисия (ЦИК) да се регистрира като участник в евровота.

Бившият земеделски министър Мирослав Найденов и хората му са събрали точно 7398 подписа на български граждани, които им позволяват да се включат в предизборната битка.

Макар и без официално все още регистрирана листа ясно е, че първи кандидат на БАСТА за депутат в следващия Европейски парламент е именно Мирослав Найденов. Той ще има две подгласнички, като второто и третото място в евролистата на партията ще бъдат заети от дамите Мария Кунина и Силвия Димова. Последното място в класацията с кандидати за Европейски парламент е оставено за бившия гербер Емил Димитров.

„Българите трябва да заменят този евроскептицизъм с доза надежда", е целта, която Найденов си поставя на старта на изборите.

Той се зарече пред входа на ЦИК, че ще работи за това българите най-накрая да усетят пълноправното си членство и в Европейския съюз и да се възползват от възможностите, които предлага европейската солидарност.

Станете почитател на Класа