Сидеров: Не очаквам консенсус по въпроса за Украйна

Не очаквам консенсус по въпроса за Украйна. Това каза лидерът на Атака Волен Сидеров преди Консултативния съвет за национална сигурност.

Сидеров припомни, че опитът да се направи обща декларация е завършил с неуспех. Аз бях в работната група и там мнението, че България трябва да бъде против санкциите не се споделя от ДПС и ГЕРБ. Така че очаквам тук това да се повтори и всъщност да няма консенсус, заяви Сидеров. Той каза, че иска да заяви на президента, че той няма право да говори в чужбина "как Русия ще нападне България".

"Това е просто недопустим гаф, това е за оставка и за обструкции, и за импийчмънт, така че имам какво да му кажа, но не очаквам консенсус по въпроса за Украйна", посочи лидерът на Атака. Сидеров определи като сделка между ДПС и ГЕРБ и въпросът за разпределението за бройките в ЦИК. "Те са си направили вече. Явно ще направят с Плевнелиев тази сделка и ще си решат помежду си, аз съм убеден в това, те винаги играят заедно. Заедно са против санкциите, против това ние да сложим вето на санкциите, те гласуват заедно в парламента и сега ще се разберат, нямам съмнение изобщо", каза Сидеров

Станете почитател на Класа