Двама са пострадали при пожар на бензиностанция в Бургас

София /КРОСС/  На 17 юни 2010 г., около 00:30 ч. е възникнал инцидент на бензиностанция на Ромпетрол България АД на ул. Транспортна 10 в Бургас. На автомивка, управлявана от външен партньор на Ромпетрол, намираща се на територията на бензиностанцията, е възникнал пожар. Ситуацията е под контрол и представители на местната власт водят разследване за изясняване на причините за инцидента, съобщават от дружеството.

Ръководството на Ромпетрол е взело незабавни мерки за осигуряване на безопасността на служителите на компанията, както и на всички присъствали на мястото на инцидента. Също така са взети мерки за минимизирането на щетите от пожара върху бензиностанцията. Представителите на местната власт са получили своевременен сигнал за случилото се.

Вследствие от инцидента служител на Ромпетрол е с леки наранявания, а друг пострадал е бил закаран по спешност в болница. Ромпетрол България АД следи отблизо състоянието на двамата потърпевши, които са под лекарско наблюдение.

Ромпетрол България АД също така съдейства на представителите на местната администрация за изясняване на причината за инцидента. Компанията ще предостави повече информация, когато разследването приключи и е на лице официално становище по случая.

/ВС/

Източник: Информационна агенция КРОСС

Станете почитател на Класа