Раздадоха първите годишни СПА награди на тържествена церемония в "РИУ Правец СПА и Голф"

Правец /КРОСС/ На тържествена церемония в хотел "РИУ Правец СПА и Голф" раздадоха първите годишни СПА награди,информират от ПРофайл.

Инициативният комитет с председател кмета на Белоградчик Емил Цанков, Николай Диковски, лицензиант на марката "СПА номинации" и организатор на събитието, както и представители на Българският съюз по балнеология и СПА туризъм и на много общини със СПА туризъм.
Наградите на победителите в различните категории връчиха членовете на журито както следва:
Иво Маринов, заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма връчи приза за "СПА дестинация на годината" на Община Сандански и поздрави номинираните.
Веригата от СПА центрове "Victoria SPA" София,Свети Влас и Пампорово получи две награди - за "СПА център на годината" и за "СПА верига на годината" съвсем заслужено. Наградата за СПА център на годината 2010 връчи маркетинговия директор на РИУ Правец СПА и Голф Виктор Панайотов на собственика на "Victoria SPA" Виктория Кесаровска,която има зад гърба си 9 годишен опит зад граница.
Предприемачът Светлин Стефанов от Александер СПА дизайн отнесе наградата за СПА дизайн за проекта си Виктория СПА в хотел Дедеман Принцес София.
Изпълнителният директор на Дарик радио Радосвет Радев връчи наградата за "СПА хотел на годината" на хотел "Персенк". Приз за "Фирма за изграждане на СПА" получи "Акватек", а кметът на Белоградчик и председател на инициативният комитет Емил Цанков връчи наградата за "Фирма за SPA оборудване" на фирма "Антоанет". Известният Пластичен хирург доктор Ангел Енчев връчи наградата "Най-добър SPA продукт" за "Talgo", а фирмата "Алекзандер СПА дизайн" получи от Румяна Добрева наградата за "СПА дизайн на годината". Наградата за "Личност с най-голям принос в развитието на СПА в България" получи Златко Златанов. На тържествената церемония присъстваха много бизнесмени, политици, журналисти и представители на всички номинирани в различните категории.

/КП/

 


Източник: Информационна агенция КРОСС

Станете почитател на Класа