Международен експерт по креативност идва у нас

София /КРОСС/ Журналисти от столични медии, които искат да се срещнат с Анди Грийн - международен лектор в областта на креативния маркетинг и пъблик рилейшънс, ще могат да направят това в деня на неговото пристигане в България - 21 юни (понеделник).

Медийните изяви на лектора на Дни на креативността ще се проведат в най-малкия мобилен пресофис у нас. Уникалният подвижен пресцентър ще бъде поместен в градския модел автомобил "Spark" на Шевролет, оборудван с необходимата техника и ресурси. Автомобилът ще разполага с всичко нужно за безпроблемното провеждане на медийно интервю.
Мобилният пресцентър ще облекчи журналистите не само като им предостави подходящи условия за работа, но и като лично посети медийната редакция. Така журналистите ще спестят време и ще избегнат неудобствата, причинени от столичния трафик.
Анди Грийн е изнасял лекции, посветени на креативността, в много точки по света, но България е първото място след Великобритания, в което се провежда няколко дневен фестивал на креативността, за който лекторът използва мобилен пресофис.


По време на Дните на креативността в София от 22 до 24 юни Анди Грийн ще има още два повода да се срещне с медийни представители.

На 22 юни (вторник) Анди Грийн ще се срещне с репортери и редактори в "Склада" (ул. Г.Бенковски 11, ет.3). Срещата ще бъде посветена на бъдещето на традиционните медийни формати в технологичния 21 век. Темата на срещата е "Старите медии в нови измерения: креативността има значение". Началото на срещата е 10.30 ч.

Журналистите ще имат и свободен достъп до най-мащабното събитие на Дни на креативността - Арена на креативността, което ще се проведе в кино Арена-Запад на 24 юни (четвъртък) от 14.00 до 18.00 часа. Във фокуса на Арена на креативността са въпросите:
• Можем ли да убием глупостта с креативност?
• Как да използваме креативността за ефективно представяне на самите себе си?
• Колко точно са 15 минути креативност?

 

/СС/


Източник: Информационна агенция КРОСС

Станете почитател на Класа